Ga naar inhoud

daaaaisy

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows XP

daaaaisy's prestaties

  1. Ik heb het gedaan. Er kwamen 3 dingen uit bij zoeken, en ik kon er maar 2 verwijderen. het andere was iets met standaard en dat kon niet worden verwijderd. Maar msn doet het nogsteeds niet
  2. als ik dat intyp komt er te staan 'De volgende opdracht is niet gevonden: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled' ???
  3. sorry maar wat is cmd ? ik snap het niet
  4. als ik cmd intyp bij uitvoeren, krijg ik zo'n zwart schermpje met witte letters (opdrachtpomp volgens mij), en daar kan ik dan wel iets intypen maar niet 'Klik met je rechtermuisknop op het icoon van het "cmd" en run as administrator.' doen ??
  5. sorry ik snap het niet helemaal. waar moet ik cmd intypen?
  6. oke. nee volgens mij niet, alleen een virus scan van AVG en iets van Spamweed.
  7. ik kan MSNmsgr.exe zegmaar niet toevoegen, maar er staat wel bij uitzonderingen windows live messenger en dat vakje is aan gekruist, is dat ook goed?
  8. Gedaan. Nee hij blijft gewoon alsmaar 'bezig met aanmelden' en verder gebeurt er niets
  9. Hij doet het nog niet. Wel top trouwens dat er zo snel wordt gereageerd
  10. nee, hij doet het nog steeds niet na een tijdje kwam er nu in beeld dat Windows Live Communication Platform niet meer reageerde en moest worden afgesloten, maar er stond niets in beeld
  11. Ik heb opnieuw geinstalleerd, maar hij doet het nog niet. Wat me ook opvalt is dat als ik zegmaar rechtsonder bij het pictogram op afsluiten klik, het icoontje na een tijd er gewoon weer staat..
  12. Dat heb ik gedaan. Alles is nu verwijderd. Wat is de volgende stap?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.