Ga naar inhoud

tommoerland

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

tommoerland's prestaties

  1. Het probleem was WAP of WEP beveiliging. KPN had WAP aangeraden maar hoewel alle apparaten WAP ondersteunen bleek dat toch niet te werken. Alles naar WEP gezet en mijn thuisnetwerk werkt weer als vanouds. Ik heb in ieder geval veel geleerd. Het bleek heel simpel op te lossen.
  2. Mijn thuisnetwerk bestaat uit de volgende onderdelen: Router KPN Experiabox (Thomson TG789vn), Wpa+Wpa2 AES, 802.11 b/g/n, kanaal 6 laptop Windows XP Home (DHCP ingeschakeld)Range Expander Linksys WRE54G, WPA AES, 802.11 mixed, kanaal 6 Desktop Windows XP Pro met Linksys Wirelesss 2,4 Ghz PCI adapter WMP 54 G (DHCP) ingeschakeld, WPA AES, 802.11g, kanaal 6. Door een nieuw abonnement de KPN ExPeriabox gekregen. Mijn instellingen in de expander gewijzigd en die wordt herkend in mijn (nieuwe) netwerk. Gecheckt via Internet en de leds op de expander geven aan dat er verbinding is. Ik heb de expander nodig om verbinding te krijgen in mijn kantoor. Eerst had ik een Speedtouch 780WL en daarmee werkte mijn netwerk prima. Mijn laptop maakt in de woning wel contact met Internet maar in kantoor krijgt hij geen IP adres evenals de desktop die wel de draadloze verbinding vindt maar ook geen IP adres krijgt. Wat kan er mis zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.