Ga naar inhoud

frits2

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door frits2

  1. hallo kreeg geen melding dus kan ik daar ook geen screen van maken heb het probleem opgelost door een backup terug te zetten
  2. hallo bij mij wil het programma: DVDFAB niet op starten de oude versie niet de nieuwe versie niet en de portable versie niet wie denk het probleem opte kunnen lossen ps een paarmaanden geleden werkte het programma wel:dong:
  3. ja dat is is waar ik kijk wel wat ik doe nog een keer een hd of slopen iedergeval bedankt voor raad
  4. ja zou kunnen maar drie verschillende hd ,s heb hier een laptop staan van 8jaar en die is door die kleine van mij echt niet goed behandeld maar werkt nog prima maar nogmaals zou kunnen. wat dacht jij van een defecte controller?
  5. nou ja een laptop verplaats je nog al vaak en zo lang je hem niet met een dreun neer zet en niet mee gooi moet dat geen probleem zijn .
  6. ja dat klopt ---------- Post toegevoegd om 21:42 ---------- Vorige post was om 21:39 ---------- ja dat klopt en dan meestal bad glusters
  7. JA dat heb ik al gedaan systeem partitie was onleesbaar tweede patitie was goed dat was bij de vorige keren ook.
  8. ja pech lijkt me ook sterk zal eens kijken of er een bios update is ik zelf zat meer te denken aan een defcte controller?
  9. hallo voor de derde keer is de hd in een laptop stuk gegaan {niet uileesbaar} wat zou dat kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.