Ga naar inhoud

didi

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

didi's prestaties

  1. Ik draai hier met een xp waar ik een winfast tv kaart 2000 xp in gestoken heb .Zenders van tv kanalen komen binnen maar mijn video kan ik niet langs deze laten spelen . Vroeger kon ik dat langs de tv kabel en zat dit op nummer 67 . Nu gaat dat niet meer omdat ze over 2 jaar de op komst van digitale zenders en de verkwentie de boel verstoord hebben Het zou alleen gaan bij een tv mat scart kabel . Op mijn tv kaart staat geen scart uitgand wel een blauwe en groene en witte uitgang stekkertjes Gepoogd om langs daar naar mijn video maar het gaat niet .Ik moet waarschijnllijk iets wijzigen in de bij gevoegde software met lijn uitgangen ,wie kan mij daar met helpen . Mijn bedoeling is van video banden te copieeren naar mijn harde schijf .
  2. Dat is ingewikkeld en een zwaar probleem voor mij of wel betekent dat het einde voor mij . Het is een illegale waarschijnlijk en een sleutel ??? bij het installeren van die professionel xp waar bij mij waarschijnlijk gefobt heeft is alleen een serie of code nummer van 5 groepjes van elk 5 cijfers en letters . Ik heb die zelfs niet moeten activeren ,was aan het installeren ,alles liep vlot door ,was iets anders aan het doen tussen door . Ik heb bij deze pc toen ik heb kocht tweedehands geen cd van xp bij gekregen .Zelfs geen van het moederbord .Die pc heeft hier 3 jaar gedraaid zonder problemen tot er vir en troj op kwamen . Ik heb hier wel een cd roem home xp (waarschijnlijk ook een copie ) van mijn zoon liggen van zijn pc die hem verleden maand ook opnieuw geinstall heeft zonder problemen .Op zijn kast hangt zo een num aan . Maar die zal geregistreerd zijn natuurlijk .Op mijn oud pc tje voor in nood is installeren zo gebeurd .Wil ik nog verder kunnen zou ik toch wat begeleiding nodig hebben want het zit mij zo wat ten einde .Ik was nochtans al zeer gelukkig ,nu met dat zwart bureau blad en waarschuwing zal het niet lang meer duren of ze gooien mij eruit denk ik .
  3. Weer een probleem ,ik krijg een melding van microsoft zelf dat ik mogelijk de dupe ben van software vervalsing ,ze vragen probleem nu oplossen of later .We hebben voor later gekozen .Nu heb ik wel op het bureaublad een donker achtergrond en melding van genuin .Is gekomen na de instllatie van grafisch en terug opstarten om de installatie te activeren . Krijg dat nu maar weg op het bureaublad .Weten jullie daar iets op .
  4. ja sp 2 en sp 3 staat er nu op ,hoe dat ander ding er op geraakt is weet ik zelf niet maar is er af gehaald (driverdedective) boosdoender . Nu wacht ik op driver geluidskaart en andere .Tot .... Zal later op de avond samen met mijn zoon eens proberen ,alvast bedankt !
  5. Mijn zoon er bij gehaald en de boel is er al terug afgehaald ,waarschijnlijk heb ik dingen verkeerd gedaan .Hij heeft nogal moeten tokkelen maar kreeg de beol toch los .hij dacht dat ik al een virus binnen gehaald had .Volgens hem had ik de sp 3 binnen gehaald en niet de 2 sp .heb nochtans de link gevolgd .Nu is hij de sp2 aan het downlaeden .Hij is wat snugger of ik De rest zal voor morgen zijn .
  6. BESTE PANIEK ben nu naar mijn 2 de pc gevlucht ,geraak nergens meer op en wordt telkens belemmert door de fout van vorig bericht .Nuben ik totaal einde raad
  7. avast free staat er op ,sp 2 normaal ook maar sp3 met links maar ????? Er staat een icoon op het bureau blad (driver dedective )denk er aan ,jullie hebben met een leek te maken gebied van die dingen .Jullie hulp en dit programma is fantastisch en mijn dank al tussen door ook al is het nog niet opgelost maar het gaat toch al de goede richting uit .Nu geraak ik niet meer op systeembeheer in configuratiescherm ,melding (rundll 32 exe toepassingsfout (0x80000003)dit belemmert mij om verder te gaan
  8. na geluidskaart er even uit soundblaster audigy SB1394 EAX Grafische kaart kan je niet zien tenzij helemaal de koeling eraf , iets wat er op lijkt op het net gevonden nvidea MCP afbeelding bij gevoegd koeling heat pipetechnologie thermatake blauwblokje staat er bij mij niet op
  9. sp2 ( driver detective) heb ik geinstalleerd en staat op mijn bureaublad .bij het openen heb ik hem even laten scannen en gaat op de cd roms toestellen . Dan vraagt hij om te registreren en naam in te vullen maar ben daar niet verder op gegaan .Ik weet nu niet specifiek of ik daar goed met doe met mijn naam daar in te vullen . ---------- Post toegevoegd om 23:06 ---------- Vorige post was om 23:00 ---------- Grafische kaart hebben we in de pc club eruit gehad maar stond niets op of kon men niet zien vanwege een omringend blok koeling die er niet direkt afhaalbaar was . Geluidskaart is er niet uit geweest . ---------- Post toegevoegd om 23:08 ---------- Vorige post was om 23:06 ---------- Avast free ,is dat een gratis ?
  10. Bij apparaat beheer staat een boel ?? 1) multimedia audiocontroller ? 2)raid controller ? 3) raid controller ? 4) PCI invoerapparaat? 5) videocontroller ? 5 Opmerkingen met geel vraagteken . Geluidskaart zal ik morgen de bak eens open doen of er iets op staat .In bios dat gaan op zoeken is voor mij wel wat in gewikkeld ,gaat niet zonder begelijding . IK ga eens kijken of ik die sp2 en 3 kan downlaeden .En dat allemaal door virussen , ik heb er nu niets opstaan , wat raden jullie aan ,Avg ? Zal ik dan best doen als de boel in orde geraakt .
  11. idd ,daar hoort die driver normaal bij . herrinder mij vrijdag dat ze in de club daar ook een probleem hadden maar het werdt te laat op de avond .Ik krijg de fout van error installing i kernel.exe (0x1000) Mijn windows geeft geen probleem bij het openen ,is maar het instal van skyp en google aerth . Wil nog wel eens zeggen dat het om een geluidskaart gaat niet aan boord ,er is een aan boord aanwezig ook maar zal waarschijnlijk uitgeschakelt zijn in bios .Mijn win is wel een copij , de pc is waarschijnlijk samen gesteld .
  12. Dasle Nu heb je toch mijn gegevens door gekregen hoop ik met dat programma . Mijn internet doet het inderdaad ,al blij maar beperkt he ,mijn geluid . Het andere probleem is dat ik de skype nieuwe versie en google aerth niet geinstalleer krijg ,volgens mijn zoon is het die proffesionel xp die steeds de foutmeldingen geeft bij het openen.Er voor stond er een home editie op ??? Zit er een verschil op ,ik heb die niet moeten activeren.
  13. http://speccy.piriform.com/results/JSVPZMHtqpvCqc4SyU1norF Ik heb gemerkt dat de geluidskaart nog niet bekend is in dit programma .,hopelijk geraken wij toch iets verder .
  14. Beste allemaal Heb ik gisteravond samen met mij zoon gevonden en binnen gehaald ,in de club hadden ze dat ook gedaan en zie dat er al stond .Herrinder het mij dat het ook niet lukte maar we zijn dan naar huis gegaan .Ook al hebben we het lijkt het toch nog een probleem .Vanavond gaan we verder proberen .WDM3663 , voor de netwerkkaart hebben ze met succes Marvel 630 . Die video kaart is ook nog niet maximaal ,zelfs in club er uitgehaald om te zien wat er op staat .We zien wel ,draai ondertussen al en al tevreden ,nog wel niet optimaal .Anders doen wij iets verkeerd bij de instal .TOT..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.