Ga naar inhoud

Jorien

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jorien

  1. Ik heb geen desktop pc. Maar ik denk dat het misschien aan de kabel ligt. Wanneer ik mijn laptop verbindt met een andere laptop doet zich hetzelfde probleem voor. Ik zal gewoon eens een andere kabel kopen en anders zal het inderdaad aan het scherm liggen. Toch bedankt voor het antwoord!
  2. Bij het aansluiten van een extern scherm (acer al1917) op mijn laptop (sony vaio vpceb2e1e), krijg ik op het externe beeldscherm steeds "no signal". Als ik ga kijken bij schermresolutie wordt het scherm echter wel gedetecteerd. Het zou de bedoeling zijn om het scherm te dupliceren, maar ook via fn+f7 werkt het scherm niet. Het is mogelijk om een document naar het externe scherm te verslepen, maar dat scherm blijft zwart. Ik heb geprobeerd het scherm aan te sluiten op een andere laptop, maar daar deed hetzelfde probleem zich voor. De laatste nieuwe drivers zijn ook geïnstalleerd. De aansluiting gaan gewoon via een VGA kabel en mijn grafische kaart is ATI Mobility Radeon HD 5470. Alvast bedankt voor de hulp.
  3. Beste Ik kan dit niet plakken in een kladblok.
  4. Mijn computer wilt niets meer downloaden/uploaden. Onlangs viel mijn pc uit en heeft er toen een aantal programma's afgegooid (adobe, java, firefox,...). Wanneer ik ze terug probeerde te installeren ging dit niet. Ik kon de setups niet uitvoeren of opslaan. Nu heb ik die programma's er via een andere computer terug opgezet, maar het probleem blijft wel. Ook als ik een bestand uit een e-mail wil downloaden, lukt dit niet. Kan iemand mij met dit probleem helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.