Ga naar inhoud

SprMari0

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SprMari0

  1. Fantastisch! Ik heb geen last meer van die vervelende berichten en mijn computer is weer lekker schoon! Hartstikke bedankt Kape!
  2. Het is volgens mij gelukt ! Hartstikke bedankt voor de hulp! ComboFix log: HiJackThis log:
  3. Je kan dit het beste doen met Adobe Illustrator omdat die 'vectors' gebruikt in plaats van bitmaps. Dit betekend dat je de kwaliteit behoudt als je iets vergroot in Illustrator. Je kan dit gewoon overtrekken met de pentool in Illustrator, is niet zo moeilijk. Zijn genoeg gidsjes om je daar door heen te loodsen . Succes!
  4. Hallo mensen! Ik denk dat ik een virus heb dat XP Security Tool 2010 heet. Ik krijg steeds van die rare berichten dat mijn systeem onder zware aanval is en dat ik een worm op mijn computer heb zitten etc etc. Een paar screens: Voordat ik hier na toe ben gekomen heb ik Hitmanpro 3.5 gedraaid (wat meestal wel genoeg is om malware/spyware te verwijderen) maar het hielp niet echt. Daarna heb ik dit gevolgd http://www.pc-helpforum.be/f167/security-tool-20693/ Maar MalwareByter wilt niet starten. Heeft iemand nog een idee van wat ik het best zou kunnen doen? Alvast bedankt voor de moeite! P.S. Ik ben bezig met een Kaspersky Online scan, ik zal hier het logje van posten zodra dat klaar is. HiJackThis log:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.