Ga naar inhoud

guykep

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows 7

guykep's prestaties

  1. Ben onlangs overgestapt naar windows 7. Ik kan echter geen driver vinden voor mijn HP Scanjet 5370c Scanner. HP zelf stuurt me met een kluitje in het riet. Er bestaat ook geen vista versie voor heb ik gezien op de website. Het probleem heeft te volgens mij te maken met de 32 of 64 bits. Wie heeft hier al een oplossing voor gevonden???
  2. Dikken, Kape, Uiteindelijk is het gelukt met filezilla. Als host moet je bij telenet users.telenet.be invullen, bij gebruikersnaam het gedeelte van je emailadres voor het apenstaartje en als wachtwoord uiteraard je wachtwoord bij telenet. Bedankt in elk geval voor jullie reacties.
  3. Dikken, Alvast bedankt voor de informatie. Heb Filezilla geinstaleerd, dat is prima gelukt maar bij het inloggen breng ik de host en de gebruikersnaam in, maar dan vraagt het programma een wachtwoord terwijl dit mijnsinziens niet nodig is. Iedereen kan toch mijn foto's bekijken op deze site: Index of /guykep of ben ik verkeerd??? Ik kan me wel voorstellen dat ik moet vermijden dat iemand ze verwijderd uiteraard, maar als ik het paswoord van "mijn telenet" gebruik lukt het ook niet. Weet jij hier een oplossing voor?? Guy ---------- Post toegevoegd om 07:58 ---------- Vorige post was om 07:55 ---------- Kape, Bedankt voor de informatie maar ik heb dat geprobeerd maar Smart Ftp vraagt een "sleutel" in te brengen, anders kan ik geen verbinding maken met de host. Hoe los ik dit op? Guy
  4. Ben op zoek naar een gratis software programma om mijn foto's van de computer over te brengen naar mijn fotosite van telenet. Vroeger gebruikte ik de trial van smart ftp maar dat bestaat schijnbaar niet meer. Guy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.