Ga naar inhoud

fotoreporter

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

fotoreporter's prestaties

  1. Sorry, maar dat lukt me niet. Ben nogal een dummie in dat soort dingen. Kan mijn probleem verholpen worden met een andere videokaart aan te schaffen en wat zal dat kosten?
  2. Sorry, ik ben geen pc-specialist maar wat ik weet is dat mijn pc draait op windows XP. Wat de videokaart betreft weet ik echt niet hoe ik dat moet achterhalen.
  3. Sorry, het is DVI maar ik zie enkel een aansluiting voor een VGA-kabel op mijn pc.
  4. Ik heb me een TFT-monitor LG E 2250 V (LED-scherm 22 ") aangeschaft om beter mijn foto's te kunnen beoordelen. Volgens gegevens verdeler LG is resolutie van dit prachtscherm 1920/1080. Ik heb enkel een VGA-aansluiting op mijn pc (geen DMI-aansluiting) waardoor ik "slechts" een resolutie van 1280 op 1024 krijg. Komt dat door de VGA-aansluiting en hoe kan ik dat verhelpen?
  5. Ik ben van plan om een nieuw beeldscherm aan te kopen. Mijn keuzevalt op een LG E 2250 V (22 inch) met een resolutie van 1920 op 1080. Ik ben persfotograaf en wil mijn foto's zo goed mogelijk beoordelen wat met mijn huidig scherm (Novita) niet optimaal kan. LG-Scherm heeft een helderheid van 250cd/m2, HDMI,D-Sub,DVI-D. Blijkbaar zitten luidsprekers geïntegreerd. Wie geeft me advies?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.