Ga naar inhoud

ocraM

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ocraM

  1. Weet iemand hoe je het programma dreamweaver kan omschakkelen naar de nederlandse taal ? ik heb het programma geinstalleerd en momenteel staat alles in het engels.
  2. Ik heb via apparaatbeheer het station verwijderd, terug opgestart en inderdaad stond mijn Dvd-rw station (D) er terug. Maar ik heb nog altijd hetzelfde probleem. Ik heb gebeld naar de winkel en die hebben me gezegd dat ik de laptop maar eens moet binnen brengen, kan zijn dat het een software probleem is zegde ze, ze moeten iets veranderen in de bios dachten ze (het kwam wel meer voor) Zo ik denk dat niemend me echt kan helpen, toch allemaal bedankt !
  3. dit heb ik ook gedaan , maar nog steeds niets ! Ik denk dat de laptop de DVD lezer niet meer herkent. Zou ik niet opnieuw een driver moeten installeren ? maar ik weet wel niet waar ik die kan vinden .
  4. Wat stegisoft hierboven heeft voorgesteld heb ik gedaan maar nog steeds geen resultaat . Als ik in mijn DVD station een film steek en ik kies openen gaat mijn schuif open krijg ik steeds de melding "Een schijf plaatsen"
  5. Ik dacht zoveel te meer schijven ik aan maak zoveel te meer games ik kan inladen , maar ik doe dat zo op meerdere computers dus ik denk niet dat dit het probleem is. Als ik nu een cd of dvd insteek krijg ik niets meer geinstalleerd of gelezen ???
  6. Ben ik misschien niet duidelijk genoeg, kan ik ergens iets doen aan de instellingen ?
  7. Mijn Laptop Acer aspire 7740 heeft een probleem met het lezen of branden van CD'S of DVD's . kan het zijn dat het komt door het programma ALCOHOL 120% te installeren ? Ik heb een 5 tal virtuele schijven aangemaakt (f) (g) (h) (i) (j) mijn schrijver heeft de letter (d)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.