Ga naar inhoud

cartouche

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

cartouche's prestaties

  1. Het probleem is deels opgelost. Ik kan versturen vanuit mijn documenten het enige nadeel is dat het volledige bestand mee verstuurd wordt. Soms moet je één blad kunne versturen. Bv de uitslag van een wedstrijd. Alvast bedankt voor jullie hulp. mvg Cartouche.
  2. geprobeerd maar het lukt niet. windows-live is ingeschakeld ---------- Post toegevoegd om 08:05 ---------- Vorige post was om 07:58 ---------- Mijn mails worden verstuurd met Windows-live. Heb reeds het volgende geprobeerd inetcpl.cpl, geeft geen resultaat dan maar naar standaardprogramma's en windows-live als standaard uitgevoerd maar nog steeds geen resultaat. alvast bedankt voor de tip.
  3. Goede avond, Bij het verzenden van een E-mail in EXEL krijg ik steeds de melding fout elektronisch postsysteem. Sluit Exel af en probeer nogmaals. Na herhaalde pogingen lukt mij dit nog steeds niet. Kan iemand mij helpen met dit vervelende probleem aub.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.