Ga naar inhoud

royrabo

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

royrabo's prestaties

  1. maar in gewone modus lukt dit niet want dan loopt ie meteen vast als ik iets probeer op te starten xD maarja ik probeer wel even in veilige modus alvast hartstike bedankt.
  2. en dit kan ik gewoon in veilige modus uitvoeren? maar jullie denken dus dat het zobizo software is en geen hardware ?
  3. ik gebruik cc cleaner. en avg
  4. lijkt me sterk hij is net 2 maanden oud de laptop
  5. zou iemand even zo vriendelijk willen zijn als ie er verstand van heeft of tips om te reageren bedankt
  6. Hey allemaal, Ik ben roy 16 jaar en heb een probleempje met mijn laptop Sinds December 2009 heb ik een nieuwe laptop een Asus N61VG-JX-006V hij functioneert hardstike goed. totdat eergister avond met het opstarten hij geen verbinding meer kon maken met het draadloos internet.... na hem uit gezet te hebben ben ik maar gaan slapen. de volgende ochtend deed ie het weer prima. nu treed vandaag weer hetzelfde probleem op. ik start hem op. windows laad zich. pictogrammen verschijnen op het bureaublad wel heel traag! dan blijft ie rechts onder in het beeld maar zoeken naar een mogelijk draadlose verbinding. als ik dan bijvoorbeeld ondertussen en word bestandje wil openen ofso dan loopt ie vast...... Ik heb mijn laptop ook al in veilige modus opgestart met netwermogelijk heden hier functioneert ie wel gewoon. heeft iemand misschien hetzelfde probleem gehad of hier een oplossing voor om het te repareren graag gedaan Groet roy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.