Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

tijgerangel

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. ik heb hem net is open gedaan, maar zie niet direct wat of hoe dit is het merk pacard bell ms model AC200
 2. en hoe geraak ik er aan??? (zowel in de laptop als in de winkel)
 3. op het scherm voor je F1 of F2 duwt staat CMOS BATTERY LOW CMOS CHECKSUM BAD Wat betekent dat?
 4. Beste, ik heb nog n laptop, gisteren deed die nog normaal, vandaag start ik die op en moet ik een paswoord in geven, maar alles is zwart voor de rest, ik heb nooit een paswoord ingesteld ik kan kiezen F1 of F2 maar ja omdat ik het paswoord niet weet (omdat ik er geen heb ingesteld, geraak ik dus niet verder, na 3 keer foutief passwoord zegt die fout en moet ik F2 doen, dan krijg ik een leeg scherm met een streepje boven aan en dat is t. heel raar allemaal heb er net een windows schijf ingestoken maar hij vraag tniet om die te installeren in bios kan ik niet in einde raad dus wie kan me helpen?
 5. het probleem bleef duren, heb dan scanpst.exe. geprobeerd, maar dat liep vast, thans zei die wel dat er 7 fouten was in de map, maar heb niet kunnen herstellen heb n een week zoeken en sukkelen maar besloten om gisterne heel de pc ter herinstalleren en nu is het op eerste zicht volledig goed opgelost! groetjes
 6. dacht dat het opgelost was, maar het is het niet. hier wat ik gedaan heb heb eerst backup gemaakt in de map gezet in een ander account op de pc, om niets kwijt te zijn om zo te willen gaan testen maar dat was al een probleem op zich, constant zei die toen, je hebt de bevoegdheid niet of die is beveilig alleen tot lezen dan ben ik naar het mapje .pst gegaan en geklikt op eigenschappen en daar stond aangevinkt alleen lezen, wat heel raar is natuurlijk, heb dat uitgevinkt en dan outlook terug opgedaan dan was het in de ander account in "orde" maar ook heel traag (nog steeds, het duurt minuten om een mailtje te wissen), dus het probleem bleef daar ook, maar zoals ik al zei, was vooral om een backup te hebben (en dacht als het hier wel in orde is, zet ik alles over) toen ging ik terug naa rmijn ander account en heb mee aangemeld gelaten op beide account en deed ik op de oude account mijn outlook open en dat was pas raar toen kon ik terug normaal wissen en antwoorden. ik dacht zal die ander acount maar afmelden en dan begon het probleem weer, dus als die andere outlook open staat, in de andere account, daardoor werkt op de normale account alles terug normaal op die ander account noemt outlook pst wel anders, maar is even groot ja die is wel bijna 19 GB, je leest goed, dat is idd veel te veel, bewaar alles in mappen,omdat ik het voor werk gebruik, contracten, mails met bestanden en etc zal dat wel opschonen eens alles goed terug werkt. maar het feit dat het wel maccheert als de ander open staat, ligt dan het probleem wel met de grote, en niet eerder met iets anders? want dat is toch ook niet normaal?
 7. updates staan aan heb norton sec.2010 dat ik er van uit ga dat ik beshermt genoeg ben, maar zal is met een ander programma 'testen'
 8. helaas al geprobeerd eerder, helpt niets peis dat ik is wat mappen moet gaan wissen, dat er gewoon te veel in word bijgehouden
 9. ik heb oulook 2007 (nl) en tegenwoordig loopt dat meer en meer vast alle mails komen heel traag binnen soms doet er een half uur of langer over om het programma te openen, kijkt hij alle mappen na, zogezegd na slecht sluiten wanneer ik mail verwijderd duurt het soms enorm lang eer ik kan verder doen, en soms loopt alles gewoon vast heb al speciaal anti spam van norton afgezet, maar veel helpt het niet dit probleem heb ik al maanden en had ik ook al dat ik windows vista had moet er wel bij zeggen dat ik veel mails in mappen bewaar heb ook al office hersteld, helpt niets mijn computer is voro de rest niet traag en het internet ook niet ---------- Post toegevoegd om 23:49 ---------- Vorige post was om 23:46 ---------- ps met verzenden duurt het soms ook wel even voor die buiten is en dicht gaat ( de mail)
 10. hallo, ik heb office 2007 en adobe pdf 9 pro ik weet dat je pdf kan maken uit office publischer maar dan verlies je kleuren en etc daarom heb ik ook adobe maar door iets macheert dat niet meer in publischer als ik kleur of achtergrond gebruikt maar op n ander account weer wel dus het is een instelling ofzo weet iemand hier een oplossing voor?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.