Ga naar inhoud

1029

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1029's prestaties

  1. Bedankt voor de antwoorden! Ik kan deze week even niet aan die pc, sorry voor het late antwoord Zaterdag post ik even wat het geeft!
  2. Ik ben nieuw op dit forum maar zoek al enige tijd naar een oplossing voor het probleem dat ik ondervind met mijn computer. De computer werkt naar behoren, alleen na een tijd loopt hij plots compleet vast. Dan zie je het scherm en muis enz... nog wel, alleen is hij echt helemaal gecrasht. CTRL+ALT+DEL indrukken geeft niets, de computer reageert helemaal niet meer. Op niets. De computer uitdrukken en opnieuw opstarten is de enige oplossing. Nu, het vervelende is dat je nooit weet wanneer de computer gaat vastlopen. Het kan na 10 minuten zijn, het kan na 3 uur zijn... er zit echt geen regelmaat in. Het is ook niet bij een 'bepaald programma' dat hij vastloopt ofzo dus ik heb totaal geen idee wat ik moet doen nu. Op het internet stond er dat dit kon liggen aan dubbele virus-programma's en aan AVG dus heb ik die eraf gedaan maar nog steeds helpt het niet. Ik heb mijn pc al een goed uitgekuist en een paar goede virus scans erover laten gaan maar zonder resultaat. Ik vind het een héél erg vervelend probleem en ik weet niet waar te zoeken naar de oorzaak. Als iemand me zou kunnen helpen zou dat erg fijn zijn! Mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.