Ga naar inhoud

Christiaan De Muer

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Christiaan De Muer's prestaties

  1. Bedankt Kweezie Wabbit. voor de moeite. GRTJ CH.
  2. Hallo Stegisoft. Bedankt voor de moeite, maar ik plaats de cd en doe wat er gevraagd word, het is wel een C daar zal het schoentje vringen zeker, en op Vista lukt het wel, het is toch raar Grtj Ch
  3. Van harte bedankt Jean-Pierre. Een vraagje op welk forum is mijn probleem geplaatst. Grtj CH.
  4. Beste. Ik heb een windows7 64 bit :bawling:gekocht, maar ik kan er mijn Photoshop cs 3 niet op plaatsen, kan er mij iemand helpen AUB dank U. Groetjes CH.
  5. Aan de Heer STEGISOFT. Sorry maar het is de eerste keer dat ik op een forum ben.bedankt voor de moeit die ge voor mij hebt gedaan, maar ik weet niet wat een topic is, en daar mee lukt het me niet om mijn photoschop cs 3 op mijn PC te plaatsen, Kan ik nog een beetje uitleg krijgen AUB. Dank U Beleefde groeten Christiaan.
  6. Beste M Stegisoft. Bedankt voor uw antwoord en de moeite die ge gedaan hebt om mijn probleem te helpen oplossen, maar ik weet niet wat een topic is, en daar om is mijn probleem nog niet op gelost, wild ge zo goed zijn mij een beetje uitleg te geven. Dank U Beleefde Groeten Christiaan.
  7. Hallo ik ben Christiaan en heb een nieuwe pc een w7 . Kan Photoschop 3 er op geplaatst worden, dank u
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.