Ga naar inhoud

sosolala

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sosolala's prestaties

  1. ??? nee hoor, maakt totaal geen verschil
  2. heb een andere muis en een andere po geprobeerd maar het lukt niet.ortt ...dan...heeel onhandigzodoet mijn toetsenbord kijk zoals mijn bericht er nu uitzie toch maar even anders getypt. heb een andere muis en een andere poort geprobeerd maar het lukt niet. zo doet mijn toetsenbord dan..heel onhandig. kijk zoals mijn bericht er nu uitziet ???
  3. ok ik heb nog wel een andere muis ga het proberen. dank
  4. bij apparatenbeheer niets roods of geels
  5. ja zie wel de muis en kankiezen tussen knoppen aanwijzers opties voor aanwijzers en ook bladerwieltje, en dat staat op drie maar dat is het dus niet. Dat gaat over het verschuiven horizontaal en verticaal. Maar het gebeurt terwijl ik aan het typen ben. Ik typ en opeens staat mijn cursor ergens anders te typen.
  6. Het vervelende is, dat ik de laptop vorige week vrijdag heb weggebracht omdat hij nog maar heel weinig deed. Bij een ander als dat ik in het verleden de spullen bracht. Maandag teruggekregen, hele nieuwe installatie gehad, heel veel is weg en in configuratie bij muis staan die mogelijkheden dus niet meer. Want ik denk inderdaad dat het heeft te maken met de taps. Een idee waar ik dat dan kan doen???
  7. nee ook als ik op internet zit,bij alles wat ik typ, springt ie gewoon terugen dan gaatie ergens andersverd er typen. heeeeel irritant. ik ben uren bezig om iets te typen. dus meer mijn toetsenbord als muis??
  8. hoi, hoe verhelp ik het dat terwijl ik typ steedsin mijn curser terugspringt naar een rare plek??? lindaxD
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.