Ga naar inhoud

sutton

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sutton's prestaties

  1. Zijn er misschien verder nog ideen over de slaapstand?
  2. werkt de wijziging in het register direct of moet ik de pc eerst opnieuw opstarten? Ik namelijk gelijk slaapstand getest en merkte helaas geen verschil :-(
  3. Voordat ik aan het register ga sleutelen,hoe maak je ook weer een backup van het register?
  4. Nadat ik dit gedaan had en de slaapstand geprobeerd bleef de pc hangen op een zwart scherm,het leek of de pc uit was maar ik hoorde de pc nog draaien. Er was een harde reset nodig om de pc weer tot leven te wekken,daarna heb ik de waardes weer op 4096 gezet. Helaas dus nog geen oplossing. ---------- Post toegevoegd om 15:51 ---------- Vorige post was om 15:49 ---------- Er schijnt trouwens in het register een mogelijkheid te zijn om onwillige programma`s die niet willen afsluiten toch versneld te laten afsluiten bij het uitschakelen van de pc. Ik heb daar ooit ergens iets over gelezen maar ben het kwijt. iemand een idee waar ik dat kan vinden?
  5. er is 2GB nodig voor de slaapstand en er is 11GB beschikbaar.
  6. Na een viruscheck gaat mijn xp pc heel traag naar slaapstand,het kan wel 5 minuten duren voordat hij eindelijk uitschakelt. Opstarten gaat dan weer wel normaal. als ik de pc normaal uitschakel gaat hij in een paar seconden uit. Iemand een idee waar dit aan kan liggen,ik denk zelf dat het iets met explorer te maken heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.