Ga naar inhoud

kwantroo

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kwantroo's prestaties

  1. Alvast bedankt voor de aangeboden hulp,het euvel is dankzij dit forum opgelost!!!
  2. Hoi Kurt,zal dit eens toepassen si.Moet nu weg. Ik kom dan terug om je te melden of dit probleem opgelost is of niet. Alvast bedankt Kurt voor de snelle reactie.
  3. Beste, Sinds enige tijd kan ik geen snelkoppeling meer maken. Normaal maak ik een snelkoppeling door op de rechtermuis-knop te drukken en in de lijst die je dan ziet stond vroeger "snelkoppeling maken..." Dit staat nu niet meer in die lijst!Wat staat er wel nog? Terug,Vernieuwen,Bladwijzer voor deze pagina maken,Pagina opslaan als...,Koppeling versturen...,Alles selecteren,Paginabron bekijken,Pagina-info bekijken. Hoe krijg ik "snelkoppeling maken" terug in die lijst? Alvast op voorhand bedankt voor de aangeboden hulp!!! Mvg Wim
  4. Hoi! IK heb zopas Adobe Acrobat/Reader verwijderd met revouninstaller.Ik heb het daarna terug gedownload en....met een positief resultaat!!!De Adobe Acrobat/Reader werkt terug naar behoren en ik kan terug mijn pdf's raadplegen. Hartelijk dank voor de geboden hulp.
  5. moet eerst helpen koken met vriendin :-)straks kom ik terug,alvast thx aan Jürgen en kurt
  6. ok zal ik eens proberen... enne ik had onderste vinkjes verwijderd,maar heb toch die toolbar van foxitreader hoor.Er stond namelijk bij bovenste vakje ;I accept the license terms and want to install foxi toolbar,vink je dit niet aan ,geeft hij bericht dat dit verplicht is in free instal.
  7. met foxitreader lukt het wel ;-) en wat loopt er nu fout met Adobe Reader?
  8. Hallo Jürgen, Ik had eigenlijk graag geweten hoe het komt dat het niet lukt met Adobe Reader. Met foxitreader ben je verplicht een andere toolbar te instaleren denk ik,en dat wil niet.
  9. Hallo! Wanneer ik een pdf document wil openen krijg ik volgende foutmelding... De actieve Adobe Acrobat/Reader kan niet worden gebruikt om pdf bestanden in een webrowser te bekijken Adobe Acrobat /Reader versie 8 of 9 vereist. Ik ben in het bezit van versie 9.... Er opent en zwarte pagina...met niks van tekst... Iemand bereid om mij hieruit te helpen? Dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.