Ga naar inhoud

turbo999

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door turbo999

  1. Nog altijd hetzelfde, diverse keren geïnstalleerd telkens hetzelfde. Op het einde van de installatie blijft het configureren "hangen". Als ik dit afsluit en het HP Solution Center wil opstarten geeft hij aan dat het programma niet volledig Geïnstaleerd is. Het ligt niet aan mijn win 7 versie, want voorheen stond het programma er wel werkend op... Met dank voor de onteresse.
  2. Betreft 32 bit versie - Heb reeds bovenvermelde drivers geïnstalleerd. Alles verloopt normaal tot achter de aansluiting van de printer. Dan geeft hij aan "Product wordt geconfigureerd". Dit laatste blijft hij dan doen en kan niet afgesloten worden. Wanneer het "Hp Solution Center" wordt opgestart gaaft hij aan dat de installatie niet voltooid is. Met dank voor de reactie.
  3. Ik vind nergens de gepaste drivers voor mijn printer HP C5180 voor Win 7. Op diverse site’s gedownload, alles installeert zich tot aan de initialisatie dan loopt het mis. Icoon komt op scherm, doch geeft fout bij opstarten. Wie kan helpen ??? EDIT : mailadres verwijderd i.v.m. SPAM
  4. Ik voer het deze namiddag uit en geef dan een seintje.Dank.
  5. In die map staan rechtstreeks de favorieten
  6. Na zoeken blijkt dat niet meer aanwezig op gans de pc
  7. De ster staat er, doch de map is ledig. Favorieten kunnen niet toegevoegd worden. De geschiedenis is aanwezig...
  8. Ja daar staan de favorieten in. Dank voor de reactie.
  9. Beste Uiteraard heb ik ze geïporteerd, doch ze komen niet tevoorschijn. Naar herstelpunt gaan helpt niet. Met dank voor de reactie
  10. Op mijn notebook met Windows XP kan ik de favorieten op ”Internet Explorer” niet meer terugvinden en kan er tevens geen opslaan. De favorieten zijn wel nog aanwezig in de nodige mappen. Explorer 7 en 8 werden opnieuw geïnstalleerd zonder baat. Wanneer een andere browser wordt geïnstalleerd zijn de favorieten evenmin zichtbaar. Wie kent de oplossing? Met dank bij voorbaat.
  11. Xenthos Bedankt. Er stond geen uitroepteken, doch door die zaak na te gaan kwam ik terecht in "apparaatbeheer-opslagvolume" en daar bleek de HD uitgeschakeld. Met dank voor de medewerking. Ronny
  12. Nieuwe externe harde schijf van 1 tb geplaatst op mijn desktop met Xp. Bij aansluiting onmiddellijke verbinding. Na enkele dagen vindt mijn pc de hard disc niet meer terug. In schijfbeheer nieuwe letter toegekend, geeft hij volgende vermelding : “De bewerking is niet voltooid omdat de partitie of het volume niet is ingeschakeld. Start de computer opnieuw op om de partitie of het volume in te schakelen” Na heropstart vind hij de HD nog altijd niet…wie heeft de oplossing. De Hd is niet defect want hij werkt op mijn laptop. Met dank PC Helpforum moderator bericht: Ik heb uw email adres verwijderd en dit om misbruik te voorkomen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.