Ga naar inhoud

scofield

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

scofield's prestaties

  1. Dankjewel voor je reactie... Ik heb zelf geen nieuwe drivers geinstalleerd. Bedoel je eventueel door windows automatisch geinstalleerde nieuwe drivers die, neem ik aan, herkenbaar zijn de datum. Indien ja, dan alleen de meest recente drivers verwijderen? En hoe herken ik de drivers van hardware??
  2. Who get my out of this prison... Heb een Toshiba laptop met Windows Vista. Sinds kort loopt na een paar minuten of nog eerder alles vast. Het scherm is "bevroren", muis en toetsen reageren niet meer. Zit niets anders op dan af te sluiten met power knop. Ik heb recent geen nieuwe hardware geinstalleerd. Wel een jaar terug het virusprogramma McAfee geinstalleerd; deze geeft nu aan dat mijn computer niet beveiligd is. Aan de mogelijkheid om te herstellen kom ik niet toe, daar de PC vanzelf begint te rebooten of er een blauw scherm verschijnt met de melding dat windows ter bescherming van mijn laptop de programma's afsluit, vanwege een soft- of hardware probleem... Ik kan niet beoordelen of er enige relatie is tussen bovenstaande constateringen, mogelijk slechts een toevallige samenloop. Ik hoop dat iemand e.e.a. herkent en mij kan zeggen wat het probleem is en nog mooier zou zijn: hoe deze op te lossen.. Alvast bedankt.., groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.