Ga naar inhoud

NielsVanDeSype

Lid
  • Items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door NielsVanDeSype

  1. Druk de windows toets samen in met r typ nu services.msc druk enter. Check of de windows firewall service gestart is. Zonee dubbeklik erop bij opstarttype selecteer je automatisch en druk op starten en op toepassen en ok.

    Gebruik je soms een beveiligingssuite met firewall? Zoja, dan schakelen bepaalde suites de windows firewall uit.

  2. Normaal gezien moet je ook het beeld van je laptop doorschakelen naar je tv. Dit doe je door de Fn toets samen in te drukken met de functietoets waar een beeldscherm op staat. Druk daar een paar keer op tot dat je beeld hebt.

    Ben je zeker dat je dezelfde resolutie op je laptop hebt ingesteld dan wat je tv kan weergeven? Deze resolutie moet in de handleiding van je tv staan.

    In mijn laptop moet het catalyst control center openen. Bij weergave selecteer je geavanceerd.Beeldschermen beheren. Selecteer daar de vernieuwingsfunctie(verversingssnelheid) die je tv ook aanvaard.

    Kijk of je in je tv instellingen niet naar hdmi apparaten kan zoeken. Zoja voer dat ook eens uit.

    De kabel zit toch stevig vast. Zowel in je laptop als op je tv.

  3. Probeer dit eens druk de windows toets samen in met r typ nu regedit druk op enter. Open dan dit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon Door telkens op het + teken te drukken bij HKEY_LOCAL_MACHINE voor de rest moet je dubbelklikken op software,enz Kijk naar de rechterkant daar zou je een sleutel moeten zien staan met de naam shell daar moet explorer.exe als waarde staan.

  4. Probeer dit eens even:

    Ga naar start,netwerk,alle verbindingen weergeven druk met je rechtermuisknop op het icoon van je netwerkkaart,kies eigenschappen,selecteer internet protocol versie 4 of tcp/ip instellingen druk op eigenschappen selecteer de volgende dns serveradresse gebruiken en typ nu dit in

    8.8.8.8 en als 2 de adres 8.8.4.4 en druk op ok.

  5. Ga eens kijken in het windows logboek:

    Druk de windows toets samen in met r typ nu eventvwr druk op enter. Open de windowslogboeken. Kijk eens in de sublogboeken en kijk naar fout boodschappen. Post eens de foutboodschappen.

    Ga naar start,configuratiescherm,systeem en onderhoud,probleem rapporten en instellingen. Kijk of hier ook fouten gevonden worden.

  6. De helderheid moet je ook aanpassen bij energiebeheer. Dat is ook op mijn laptop. Dubbelklik op het batterij icoon in je systeemvak, klik op meer opties,de schema-instellingen wijzigen daar kan je de helderheid aanpassen. Dit is wel zo op mijn vista laptop.

    Houdt je de functietoets met het zonnetje wel ingedrukt in combinatie met de Fn toets?

  7. Heb je het geheugenkaart correct ingestoken? Ik bedoel met de contactpunten naar boven gericht. Ben je ook zeker dat je het kaarttype in de juiste gleuf van de card reader hebt gestoken? Was er een cd-rom bij? Zoja installeer het stuurprogramma en koppel dan pas de card reader aan. Druk de windows toets samen in met r typ nu devmgmt.msc druk op enter,druk op doorgaan. Open het plusteken voor stuurprogramma's voor geheugentechnologie. Zie je daar vraagtekens of uitroeptekens?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.