Ga naar inhoud

NielsVanDeSype

Lid
  • Items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

NielsVanDeSype's prestaties

  1. Druk de windows toets samen in met r typ nu services.msc druk enter. Check of de windows firewall service gestart is. Zonee dubbeklik erop bij opstarttype selecteer je automatisch en druk op starten en op toepassen en ok. Gebruik je soms een beveiligingssuite met firewall? Zoja, dan schakelen bepaalde suites de windows firewall uit.
  2. Ik weet niet of dit ook op een sony laptop is. Maar normaal gezien zou je als je laptop opstart een scherm moeten zien waarin je de recovery kan starten en het BIOS. Probeer zo eens de installatie te herstarten.
  3. Een laatste mogelijke oplossing: Schakel je netbook uit. Ontkoppel de batterij en netadaptor. Houdt de aan en uit knop gedurende 30 tal seconden ingedrukt. Steek de batterij er weer in en koppel ook de netadaptor aan de stroom. Probeer de netbook weer op te starten.
  4. Probeer dit eens even. Om te weten welke geluidskaart u heeft houdt u de windowstoets sameningedrukt met r, typ vervolgens dxdiag druk op enter. Ga naar het tabblad geluid.Achter naam vind je welke geluidskaart u heeft.
  5. Start g-spot en ga naar file, open, navigeer naar je avi bestand naast codec (in de videosectie) zie je de gebruikte codec staan. Deze zoek je op via het internet en download je.
  6. Je zou ook met behulp van microsoft installer cleanup al verwijzigingen naar office 2010 verwijderen. Daarna pc herstarten en opnieuw installeren.
  7. Bekijk eens met g-spot welke codec je precies nodigt hebt.
  8. Kunnen luie pixels zijn op je lcd/tft scherm. Dij soms niet oplichten. Dat had ik ok op mijn laptopscherm. Je kan bv dpt om snel veranderde beelden weertegeven en zo kan je proberen om ze weer te activeren.
  9. Heb je ook al de driver voor je beeldscherm gedownload van de samsung website?
  10. Probeer eens om java te installeren. Anders zou je ook nog flashplayer kunnen installeren. Sommige websites gebruiken dit om inhoud weer te kunnen geven.
  11. Je zou ook [ame=http://download.cnet.com/SuperAntiSpyware-Free-Edition/3000-8022_4-10523889.html?part=dl-6281995&subj=dl&tag=button]superantispyware [/ame]kunnen gebruiken. Dr web cureit is een antivirus die je niet moet installeren.
  12. Je zou kunnen proberen om winsockfix te draaien. Dat programma had op mijn pc het internet probleem opgelost.
  13. PC Helpforum moderator bericht: Hack programma wordt niet toegestaan volgens de forumregels
  14. Normaal gezien moet je ook het beeld van je laptop doorschakelen naar je tv. Dit doe je door de Fn toets samen in te drukken met de functietoets waar een beeldscherm op staat. Druk daar een paar keer op tot dat je beeld hebt. Ben je zeker dat je dezelfde resolutie op je laptop hebt ingesteld dan wat je tv kan weergeven? Deze resolutie moet in de handleiding van je tv staan. In mijn laptop moet het catalyst control center openen. Bij weergave selecteer je geavanceerd.Beeldschermen beheren. Selecteer daar de vernieuwingsfunctie(verversingssnelheid) die je tv ook aanvaard. Kijk of je in je tv instellingen niet naar hdmi apparaten kan zoeken. Zoja voer dat ook eens uit. De kabel zit toch stevig vast. Zowel in je laptop als op je tv.
  15. Je zou ook een voedingsreset kunnen proberen: haal de accu eruit en ontkoppel de netadaptor. Vervolgens houdt je de aan/uitknop 20 seconden ingedrukt steek terug de accu en bevestig ook de adaptor aan het stroomnet. Probeer nogmaals je laptop op te starten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.