Ga naar inhoud

Marud

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marud's prestaties

  1. Mijn printer HP Laserjet 4L print sinds enkele weken een half zwart blad. Nu is het printresultaat volledig zwart. Is de oorzaak de toner die defect is of zou de printer het begeven hebben? Heeft er iemand ervaring mee?
  2. Ik heb een probleem met de Zolid dianegatiefscanner in combinatie met PhotoImpression 6. Wanneer ik PhotoImpression na installatie wil starten krijg ik steeds een foutmelding. “Microsoft Visual C++ Runtime Library – Runtime error Programm:.......PhotoImpression.exe abnormal program termination) De scanner functioneert wel met andere programma's (Photoshop, Fast stone Image viewer en irfanview), maar niet met het gewenste resultaat. De scan is steeds ongeveer een kwart kleiner dan het betreffende negatief (ik verlies dus steeds een stuk foto). Ik denk dat dit als oorzaak heeft dat de “calibrate” toets deel uitmaakt van PhotoImpression en ik deze niet kan uitvoeren. Ik heb reeds verschillende malen PhotoImpression verwijdert en opnieuw geïnstalleerd, maar steeds hetzelfde verhaal. Heeft er iemand een oplossing voor die Runtime error? Groetjes Marud
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.