Ga naar inhoud

Ine

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ine's prestaties

  1. Achja, klinkt simpel. Bedankt!
  2. De driver installeren heeft geholpen! Maar elke keer als ik de computer opstart, krijg ik dit: indien ik annuleren kies, dan werken de scroll-functies niet. Indien ik uitvoeren kies, dan werkt deze wel Is er een manier dat ik niet telkens bij het opstarten op uitvoeren moet klikken? Bedankt!
  3. Hallo, Ik heb daarnet mijn laptop opnieuw geinstalleerd, omdat hij nogal traag ging de laatste tijd. Het resultaat is een succes, hij loopt weer op volle snelheid. Het enige probleem dat ik heb, is dat ik met mijn touchpad niet meer kan scrollen. Vroeger kon ik scrollen via de scrollen aan de rechterzijde van mijn touchpad (Acer Aspire 5336-902G25Mnkk), maar ook door met 2 vingers over de touchpad naar boven of naar onder te glijden. Weet iemand hoe ik deze functies opnieuw kan instellen? Ik vind het nergen op de laptop. Ik heb na de installatie alle overbodige programma's van de laptop gegooid, misschien heb ik per ongeluk deze instellingen ook verwijderd? (ik herinner mij dat ik een paar programma's met "Acer" aan het begin van de naam en Acer als producent verwijderd heb). Alvast bedankt voor de hulp! Groeten, Ine
  4. Hallo! Aangezien ik momenteel mijn laptop niet bij mij heb, werk ik op iemand anders computer. Nu heb ik wel een vervelend probleem veroorzaakt op deze computer. Ik wou deze namelijk eventjes in slaapstand zetten en klikte hiervoor Fn+F1 (afgebeeld maantje op de F1-knop). Het scherm werd hierdoor zwart, maar de eerste seconden bleef de computer nog draaien. Ik wist niet zo goed wat te doen (ik wist niet zeker of de computer wel in slaapstand was), dus ik klikte een beetje op willekeurige toetsen en met de muis (ik denk dat ik enkel toetsen op het letterbord heb ingedrukt; ik vermoed geen F-toetsen). Na een paar seconden ging de computer dan toch in slaapstand. Nadat ik de laptop terug wakker gemaakt had (via de aan/uit-knop), had ik echter geen internetverbinding meer. De probleemoplosser zegt mij "Gebruik de schakelaar aan de voor- of zijkant van de computer, of eventueel beschikbare functietoetsen, om de draadloze functies op deze computer in te schakelen". Ik heb hiervoor geen knop op de computer zelf gevonden, ook niet op het toetsenbord. Ik heb dan een beetje op internet gezocht (via netwerkkabel wel internettoegang gevonden) en heb deze post op dit forum gevonden: http://www.pc-helpforum.be/f186/wifi-inschakelen-31342/index5.html Ik heb dus geprobeerd om via het mobiliteitscentrum de verbinding terug in te schakelen, maar de toets "Inschakelen" kan ik niet indrukken. Ik heb ook al geprobeerd om de driver te updaten via Apparatenbeheer, maar dat leverde ook niks op. Ik lees op internet dat de WiFi aan/uit-knop soms op Fn+F1 zit (bij Medion computers bijvoorbeeld). Zou het kunnen dat mijn Fn+F1 toets voor ZOWEL slaapstand als WiFi uitschakelen gediend heeft? Ik ben vrij zeker dat de persoon die deze laptop gebruikt, de computer nog nooit in slaapstand gezet heeft. Is er een manier waarmee ik deze sneltoetsen kan nagaan en aanpassen? Ik werk op een Dell, die aangekocht is bij een professionele computer-knutselaar. M.a.w. tweedehands, maar in top-toestand (had nieuw kunnen zijn). Het toetsenbord was echter QUERTY, dus heeft de "knutselaar" er AZERTY van gemaakt m.b.v. stickers. De F1-toets is echter onbestickerd. Hopelijk kan iemand mij helpen! Ik moet deze computer vanavond teruggeven en zou het jammer vinden als ik dit probleem zou moeten uitleggen. Met vriendelijke groeten - - - Updated - - - Oh. My. God. http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19364845.aspx Probleem opgelost. Het is toch ongelofelijk hoeveel tijd een mens in paniek kan doorbrengen, zoekend naar de simpele oplossing voor een groot probleem. Ik verklaar mezelf hierbij als computer-analfabeet en beloof hierbij plechtig deze toets nooit meer aan te raken. Misschien is het handig om dit bericht te laten staan voor mensen met een gelijkaardig probleem? Ik markeer het alvast als opgelost. Bedankt computer-community.
  5. ik weet ook niet direct welk abonnement ik heb, zal het eens vragen thuis. We hebben een b-box waarop enkel mijn laptop en een andere pc zijn aangesloten (maar die staat maar zelden aan eigenlijk). PC is aangesloten op dit internet met een wireless USB adaptet. We hebben geen digitale TV. Alvast bedankt!
  6. Telkens als ik op foto-sites zit dan laden de foto's erg traag. Ik heb eens een internet speed test gedaan, dit was het resultaat: Is dit traag? Misschien moet ik mijn internet eens beveiligen met een wachtwoord? Ik weet helaas niet hoe ik dit moet doen. Iemand die me kan helpen?
  7. Weet er iemand een handige manier om muziek van Myspace te downoaden? Gr
  8. Kent iemand een programma of een manier om al mijn mp3's op +- hetzelfde geluidsniveau te zetten? Sommige zijn namelijk veel luider dan andere en dat kan al eens frustratie opleveren. Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.