Ga naar inhoud

damona

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door damona

  1. Dank je wel voor je reactie. Ik heb gedaan wat je schreef, maar dat helpt niet het is nog steeds hetzelfde...geen buzzers en winks en geen beeldschermafbeeldingen van mijn contacten
  2. Hallo, ik heb een klein probleempje met mijn MSN messenger sinds ik ben overgestapt naar Firefox. Ik kan nu ineens geen winks en buzzers meer verzenden, de knoppen hiervoor zijn ook niet meer zichtbaar. Ook kan ik op mijn overzihtpagina de beeldafbeeldingen van mijn contactpersonen niet zien. Iemand opperde om via internet explorer adobe flash te installeren . Heb ik gedaan maar dat heeft niets uitgehaald. Ik heb wel gezien dat ik nu ook in Internet explorer het zelfde probleem heb. Het is niet ernstig, maar ik vind het irritant en ik wil gewoon dat alles functioneert zoals het hoort.
  3. Nou schiet mij maar lek, als ik nu een van mijn contactpersonen aanklik(ook al zijn ze niet online) krijg ik de melding niet meer. HARDSTIKKE BEDANKT zover tenminste!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Eerlijk gezegd snap ik dit niet goed want geinstalleerd is toch geinstalleerd? Maar ik ben wanhopig dus ik ga het proberen.
  5. Hallo allemaal, ik ben helemaal nieuw hier en kom met een probleemxD Sinds een week of 6 heb ik Firefox als browser ingestled. In principe ben ik heel tevreden alleen... sinds vandaag kan ik niets meer met MSN. Als ik klik op degene die online is omdat ik een gesprek wil dan krijg ik de melding dat ik om berichten te verzenden en ontvangen adobe flash player moet installeren. Dat is op zich niet zo erg ware het niet dat de flash player gewoon geinstalleerd is en wel helemaal update. Al mijn andere sites werken gewoon alleen de MSN niet. En daar baal ik ontzettend van. Kan iemand mij helpen please please please????????????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.