Ga naar inhoud

fieke1304

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

fieke1304's prestaties

  1. beste, Ik zit met ASP.NET administrator , blijkbaar komt dit door een update van windows. Nu is het probleem dat deze zich op mijn pc heeft gevestigd met een paswoord die ik niet ken. Heeft iemand hier ooit al problemen mee gehad ? heo haal ik die onbekende administrator weg ?
  2. Hallo, Probleem is als volgt, ik heb 1 administrator account waarvan ik het wachtwoord neit meer weet en ook geen diskette van heb, en 1 standaard gebruikers account met welk ik nu ingelogd ben, probleem is dat ik als standaard gebruiker geen programma's kan verwijderen of instalelren omdat ik geen administrator ben. De standaard gebruiker kan ik helaas ook neit veranderen naar administrator omdat ik daar niet voor bevoegd ben (zogezegd) en ik kan ook geen nieuwe administrator aanmaken of ik krijg volgende melding "De opgegeven accountnaam is ongeldig, omdat accountnamen de volgende tekens niet mogen bevatten : ^[]";<\>+=,?* , ik wordt daar zot van, kan iemand mij helpen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.