Ga naar inhoud

michel van putten

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

michel van putten's prestaties

  1. Hallo, Draadloze router: 1x pc via kabel 1x netwerkprinter via kabel 2x laptop draadloos Mijn bekabelde pc ziet de netwerkprinter wel, de laptops die draadloos zijn niet, iemand een idee? ps: als ik de printer deel op mijn bekabelde pc, zien de laptops hem wel, maar dan moet ik de bekabelde pc aanhouden om te kunnen printen, das niet de bedoeling.
  2. Hallo, Alles werkt nu opeens, nadat ik de netwerknaam op de window 7 pc had veranderd. alleen ziet de laptop de printer nog niet als ik de printer deel op mijn window 7 pc, dan ziet de laptop hem wel. maar de printer zit rechtstreeks op de router, dus de laptop zou hem zoiezo moeten zien, doet de 7 ook weet iemand waarom mijn desktop die bekabeld is, de netwerkprintr wel zien, en mij draadloze laptop niet?
  3. Ik heb precies gedaan wat je zei, maar: de windows 7 pc ziet de laptop niet, en de laptop de 7 niet. router: ====> windows 7 pc (bekabeld) ====> Netwerkprinter (bekabeld) ====> Laptop (draadloos) pc en laptop zien elkaar niet. pc ziet de printer wel, doet het ook laptop ziet helemaal niets, geen printer, geen andere pc
  4. Hallo, Ik heb een desktop met windows 7, deze is bekabeld aangesloten op mijn router. Daarnaast heb ik een laptop met windows xp, de laptop is draadloos aangesloten op de zelfde router. Nu wil ik een netwerk hebben tussen deze 2 computers. Ik wil dus op bijde pc's elkaar kunnen zien, en bestanden en mappen delen. Tevens heb ik een netwerkprinter, die de laptop niet ziet, maar de windows 7 pc wel. Wie kan mij helpen om dit netwerk in te stellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.