Ga naar inhoud

JCD

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JCD's prestaties

  1. Begrijp niet goed wat je bedoeld met "zijn de instellingen nog goed" deze kun je toch kiezen zoals je zelf wil! Ik heb de standaard instellingen aangepast naar mijn gevoel, zoals de mogelijkheden geboden worden! Ik veronderstel dat ze goed zijn want zoals ik al eerder zei, lukt de activatie naar de slaapstand in 3 op de 10 gevallen perfect!?
  2. Dank u voor de hulp, maar dit lukt niet want hij geeft telkens "de beste stuurprogrammas voor uw apparaat zijn al geinstalleerd" !?
  3. Het is een desktop Fujitsu-Siemens Scaleo X (32-bits) Serienummer YSDL002174
  4. Weet er iemand een oplossing voor mijn volgend slaapstand probleem; 3 op 10 maal wanneer ik de slaapstand knop activeer doet de pc dit zonder probleem, en kan ik dus ook normaal terug activeren. Echter bij 7 op 10 maal gaat het scherm in slaapstand, maar blijft de pc echter voortdraaien en is op geen enkele wijze nog te activeren, ik moet dan steeds volledig de stroom afleggen en kan dan na een tweetal pogingen de pc terug opstarten (na eerst de melding te hebben gekregen dat de pc onveilig afgesloten werd!) (pc draait op Vista Home Premium SP2). Dit fenomeen doet zich eigenlijk reeds sedert de aankoop, een tweetal jaar, voor en is wreed ambetant. Ik dacht steeds dat dit ging vanzelf overgaan bij één of andere update, niet dus. Is dit een hardware of software probleem? Weet er iemand waar dit aan zou kunnen liggen, ik zou er zeer dankbaar voor zijn. (noot : bij ongeveer 2 op de honderd komt dit fenomeen ook voor bij het volledig afsluiten van de pc) Met dank bij voorbaat. Groeten JCD
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.