Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

alexdepre

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. @Kurtt heb dit geprobeerd maar dan komt er links boven een kruisje maar de site openend niet. Dit is op site bulls.de en daarvan in de collectie bike kiezen en dan de technische gegevens daarvan,dit lukt dus niet Ook de site bticino daar kan ik de catalogus niet openen. ---------- Post toegevoegd om 20:49 ---------- Vorige post was om 20:35 ---------- Beste, het is gelukt zie,er stond geen adobe reader op laptop,ne mens koopt dan nieuwe en dat staat erniet op.Maar allé nu werkt ie normaal.Toch bedankt mensen voor de hulp,groetjes
 2. @clarkie heb dit geprobeerd maar werkt nog niet
 3. hey, heb probleempje met nieuwe laptop met windows 7 home.Als ik een website ben en wil van dit site een subpagina;bv technische gegevens of een catalogus; openen ,gaat dit niet.Met m'n oude werkt dit direct(windows vista).Wie kan me helpen???
 4. Hey, de windows versie is vista.Heb dit geprobeerd maar deze laptop doet hetzelfde,constant komt erop windows error recovery ????
 5. Beste, ik heb een msi vr 610 laptop,die start niet meer op.Er komt telkens Windows Error Recovery op.Wat kan ik er aan doen,wat is er fout.Wie kan me helpen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...