Ga naar inhoud

wesleyvh

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wesleyvh's prestaties

  1. Dat heb ik toch gedaan? Of ergens andere dit ook nog instellen?
  2. ik heb bij de cdrom schrijf rechtermuisknop gedaan -> delen -> geavanceerd delen. de sharenaam: cd gegeven, op machtegingen gedrukt en "iedereen" volledig beheerd gegeven. Je kan daar ook op cache drukken hier staat het vinkje op de middelste optie: alle bestanden en programma;'s die gebruikers vanaf de share openen zullen automatisch offline beschikbaar zijn. en het vinkje bij optimaliseren staat ook aan.
  3. Bestands delen aan openbare mappen delen aan printer delen aan Met wachtwoord beveiligd delen uit De goede laptop draait op vista.
  4. zodra ik dit doe vraagt hij om gebruikersnaam. Als ik dan de gebruikersnaam invoer waarop ik zit op mijn goede laptop vraagt hij om password. Die vul ik ook in en dan geeft hij aan dat het fout is. Ik heb ook geprobeerd het wachtwoord er van af te halen maar dan pakt hij hem ook niet. Ik heb hem toen leeg gelaten. Wat doe ik verkeerd ?
  5. Ok dus als ik het goed begrijp moet ik de naam van de cdrom gebruiken, of de shared name van de cdrom drive zoals ik al deed ? Ik heb op de windows7 dvd geen winnt.exe of winnt32.exe staan, dus ik hoop dat hij setup.exe pakt super bedankt voor zover alvast, ik ga het dinsdag ff proberen en ik hoop dat het dan opgelost is, anders zie je vast weer
  6. Ik ga het dinsdag proberen, heb dan pas weer tijd
  7. Hallo allemaal, ik ben nu al veeel verder ! Ik heb eindelijk de "kapotte" computer connectie laten maken via netwerk boot. Nu krijg ik hem alleen niet zover connectie te maken met de DVD drive, zoals jullie weten gebruik ik deze tutorial. Hier stond nu bij het 2e deel stap 2: 2. Go back to the target computer and in the command prompt window, type Type “net use y: \\192.168.1.5\cd” Maar hij geeft aan dat hij die path niet kan vinden. Nu heb ik dat geprobeerd te omzeilen door het volgende te doen: ik heb het ipadres in die line vervangen door de naam van de "goede" computer. In mijn geval: net use \\pc_van_admin\cd\setup.exe setup toegevoegd om direct het install bestand aan te spreken. Dan vraag hij om gebruikersnaam die vul ik in (Gebruikersnaam van de goede pc= admin) dan vraagt hij een password: die vul ik ook in en dan geeft hij aan: The user context supplied is invalid. ik denk dat dit laatste deel hoe ik het doe niet goed is maar ik kwam al wel dichter in te buurt ik hoop dat jullie me nu met de laatste stap kunnen helpen. Ik heb trouwens de dvd drive van mijn goede computer op share gezet en naam CD gegeven en lezen toegang aan iedereen gegeven. Zoals in de tut beschreven.
  8. dat gaat mijn pet iets te boven zover rijkt mijn kennis niet en dan sloop ik mijn andere laptop ook haha
  9. Als het om mijn normale PC ging zou ik dat ook doen, in een laptop is dat voor mij niet mogelijk, dat gaat mij niet lukken. Je USB optie kan echt niet. Is niet mogelijk te activeren in de bios. dus nogmaals lijkt network mij de enige optie, maar ik wordt er ondertussen een beetje gek van, het lukt maar niet.
  10. Uiteraard heeft hij usb poorten maar als ik een usb stick er in doet en in de bios gaat geeft hij opstarten via usb niet aan. Dus ik kan echt alleen via DVD/HD/FLOPPY/NETWERK starten. Bij hd geeft hij aan dat er geen besturingssysteem gevonden is DVD leest hij niet meer. Floppy is onwaarschijnlijk voor windows 7 Netwerk is dus denk ik mijn enige optie. En helaas kom ik er nie helemaal uit
  11. Zoals ik in de beginpost uit had gelegd, ondersteund mijn laptop dat niet
  12. Die andere computer kan ik niet opstarten, dan kan ik toch ook zijn ip niet achterhalen ?
  13. Ik denk dat mijn fout hier zit: ik moet de connectie uitkiezen waarmee ik verbinding maak tussen de laptops, ik heb LAN connectie gebruikt, en die op statisch ip gezet. dat heb ik gedaan bij internet protocol version 4. toen heb ik dit ingevuld: IP; 192.168.1.5 subnet: 255.255.255.0 gateway: not set DNS; 192.168.2.1 Alternative DNS: 192.168.3.1 Had ik niet LAN moeten gebruiken maar iets anders ? ZO ja wat en hoe ? Of heb ik een fout gemaakt in: IP/SUBNET/DNS etc ?
  14. ja dat was ook de bedoeling, lees even de eerste post door ik probeer juist een netwerk boot te doen
  15. hier ben ik weer ik heb de crossover kabel, hij doet nu iets meer, hij geeft alleen nu deze melding: no dhcp or proxydhcp offers were found. iemand een idee ? ps: nu al ff bedankt voor alle hulp mensen, jullie zijn geweldig
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.