Ga naar inhoud

wibe

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows XP pro

wibe's prestaties

  1. Het netwerk is als volgt: de decktop is via wifi aangesloten op internet en op deze computer is de printer aangesloten.( is als gedeeld ingesteld en een naam gegeven) Mijn laptop is ook via wifi aan gesloten op internet. Ik heb via windows een thuis netwerk aangemaakt (MSHOME) op allebei de computers. De laptop heet W en de desktop heet B. Als ik via printer toevoegen een netwerkprinter wil toevoegen op mijn laptop worden beide computers gevonden met de daaraan verbonden printer. ik zie zowel bij computer W en B mijn printer staan omdat bij beide computers de printer is geinstalleerd en ingesteld staan als gedeeld. Ik selecteer op B de printer en klik op volgende dan krijg ik de melding: kan geen verbinding met de printer maken. ( de computer en de printer staan allebei aan.) Als ik het anders om doe (de printer op de laptop )dan vind de desktop computer de printer en werkt het prima. Wat kan er aande hand zijn?
  2. op mijn decktop is de samsung ML2010R aangesloten en is ingesteld om te delen.Ik wil met mijn laptop, via het netwerk, de printer aansturen. Als ik op de laptop de netwerkprinter wil instellen wordt wel de desktop en laptop computer gevonden maar bij de decktop worden geen printers weergegeven. Bij de laptop vind ik wel de ingestelde printers. Als ik de printer op mijn laptop aansluit en de netwerk printer zoek op mijn desktop vind ik de printer wel en werkt het prima. Beide computers is XP geinstalleerd. Wat is er fout? Alvast bedankt voor uw hulp Wibe
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.