Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

dieg0

Lid
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Kheb 'm 1 keer handmatig op 1024x768 gezet, en nu gaat het automatisch als ik het spel opstart. Opgelost dus ^^ Thx
 2. Dit wil ik ook graag doen. Ik heb ook vista op m'n C schijf en 7 op m'n E schijf. Als ik C wil formatteren komt er op dat het het basisvolume is. Experts ?
 3. Nee het is niet gelukt. Maar kheb gemerkt, als ik tomb riader legend speel, bij de eerste keer opstarten kon ik de resolutie kiezen. Daar stond mijn resolutie (1280x800) wel bij. Bij rollercoaster tycoon3 werkt het niet , daar kan ik alleen kiezen tussen 1024x768 en 800x600
 4. Er komt wel op dat het een oudere versie is, die dat ik probeer te installeren
 5. Ja waarschijnlijk. Update mss eens naar IE8 als je die nog niet hebt
 6. Mijn samsung oortjes gaan ook niet op m'n PC, en oortjes van Sansa Clip gaan niet op mijn Samsung, dat is toch normaal?
 7. Is de muis geschikt voor je besturingssysteem?
 8. Wel erg dat je dan gewoon geen updates enzo kan installeren
 9. Inderdaad ik heb 32 bits, ik ga even downloaden.
 10. Als ik een spel speel, (gelijk welk spel) is de resolutie slecht. Er zijn 2 zwarte balken , Links 1 en rechts 1. Hoe kan ik dit veranderen? Khb windows 7 en nu is m'n gewone resolutie 1280x800. Het probleem is er alleen als ik een spel speel dat Geïnstalleerd is via een schijf.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...