Ga naar inhoud

dieg0

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dieg0

  1. Nee het is niet gelukt.

    Maar kheb gemerkt, als ik tomb riader legend speel, bij de eerste keer opstarten kon ik de resolutie kiezen. Daar stond mijn resolutie (1280x800) wel bij. Bij rollercoaster tycoon3 werkt het niet , daar kan ik alleen kiezen tussen 1024x768 en 800x600

  2. Als ik een spel speel, (gelijk welk spel) is de resolutie slecht.

    Er zijn 2 zwarte balken , Links 1 en rechts 1.

    Hoe kan ik dit veranderen?

    Khb windows 7 en nu is m'n gewone resolutie 1280x800.

    Het probleem is er alleen als ik een spel speel dat Geïnstalleerd is via een schijf.

  3. Dag Hans.

    Probeer dit eens:

    Configuratiescherm > Vormgeving en persoonlijke instellingen > Onder de knop taakbalk en menu start klik je op: Pictogrammen op de taakbalk aanpassen.

    Dan zoek je je agenda software in het lijstje en verander je het in: pictogrammen en meldingen weergeven. Ikzelf heb windows7 dus ik weet niet dat het bij vista ook gaat zo. Maar 7 lijkt enorm op vista dus,

    succes ;)

  4. Juuw, Ik heb een probleem.

    Ik heb 2 windows op mijn toshiba geinstalleerd staan.

    De basiswindows is windows vista en daar staat nu een stuurprogramma van synaptics touchpad op. nu wil ik dit updaten maar het lukt niet, wil iemand uitleggen hoe ik moet updaten?

    Ik zou graag ook op m'n windows 7 updaten, maar daar geeft hij aan dat het geen stuurprogramma heeft. Hoe kan ik dit installeren?

    Greetz

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.