Ga naar inhoud

KiwiLord

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

KiwiLord's prestaties

  1. Bedankt voor de reacties, iedereen, en bedankt Dieter voor die link. De PC ziet er veelbelovend uit, en een goede prijs voor wat er in zit. Zal ik ook nog over nadenken. Het voordeel is wel met de Power4PC opstelling, dan assemblage en verzending gratis is. Bij Alternate betaal je al 55 voor assemblage en nog meer voor verzending. ---------- Post toegevoegd om 10:27 ---------- Vorige post was om 10:24 ---------- Zou jij de Alternate opstelling inclusief I5 en Scythe 2 cooler kiezen boven wat Dieter heeft aangeraden? (Denk wel aan +55 euro voor assemblage bij Alternate) Ik heb het ook niet zo op de 5830, ik vind het type wat onbekend aanhoren. Je hoort zoveel over de 5750, 5770, 5850 en 5870, maar de 5830 zal ik nog even moeten opzoeken. ---------- Post toegevoegd om 10:37 ---------- Vorige post was om 10:27 ---------- Wat ik achteraf zie, is dat de 5830 wel degelijk krachtiger is dan de 5770, maar voor ruim de helft meer euro's is het prestatieverschil te laag, zeker als je kijkt naar hoeveel stroom de 5830 verbruikt. Dan ben ik dus bang dat de door Dieter aangerade PC door de 5830 moet bezuinigen op iets anders. Bijvoorbeeld de hard disk, er wordt niet vermeld of deze 5400 of 7200 toeren maakt.
  2. Dan denk ik dat ik de pc bij Alternate bestel. (Assemblage kosten zijn evenhoog, de processor, moederboard en koeling hebben ze allemaal geloof ik). Daarbij woon ik dichtbij een Alternate. Ik zal zeker de door jouw aangerade koeler en processor nemen. Ik heb er goede dingen over gelezen. Ik vraag je nog om één gunstje: Zou je voor mij willen kijken wat de beste 5770 op de Alternate site is? Dan ben je top. En daarbij een bedankje voor jou.
  3. Een bedankje voor jou voor je duidelijkheid (je naam doet er goed aan) Hoe werkt azerty? Assembleren ze de opstelling voor je of sturen ze de onderdelen naar je toe? Want dan zou ik Alternate niet nodig hebben. Maar ik neem aan dat ik hem zelf ook wel kan assembleren, maar een Raid opstelling maken zou ik zelf niet kunnen denk ik. Goede aanrading, en precies binnen budget. Alleen met een dvd-brander erbij gaat het er iets overheen, maar dat maakt niet uit. De i5 650 is goed aangeraden, want voor maar 60 euro meer gaat het van 2x2.6 Ghz naar een immense 4x3.3 ghz! Bedankt, en ik hoor de rest nog. @ Andere mensen: feel free om nog wat feedback te geven.
  4. Ik heb nu dus een 7 jaar oude computer. Ik heb heel zelden iets vervangen, zoals grafische kaart, maar eigenlijk is het nu dus een crap-pc. Wat betreft voor games en zware programma's dan. Ik zoek nu een nieuwe PC voor 800 euro (iets eroverheen kan wel, niet te veel), zonder beeldscherm. Ik heb een tijdje gezocht bij ALTERNATE. Hardware - Software - Entertainment voor de beste prijs-kwaliteit verhouding: Ik heb de volgende opstelling nu gekozen: ALTERNATE Ik weet dat de harde schijf, dvd readers, fans/coolers, behuizing, Ram en voeding wel goed zijn. De grafische kaart wil ik het liefste 5770, maar er zijn zoveel 5770 chips, dat ik niet weet welke de beste is voor de prijs. Ik weet ook niet of ik goed doe met de E7500 in combinatie met dat moederboard. Volgens mij is de i3-530 stukken beter, maar dan moet ik weer een ander moederboard. Ook: Is een Raid 0 opstelling de 20 euro waard? Of raden jullie mij iets anders aan? Long story short: Wil je een kijkje nemen naar bovenstaande link en wat wijzigingen maken of advies geven op wat ik moet nemen voor een game pc voor minder dan 800 euro?
  5. Er staat een 'Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family'. Dit is dus de X4500HD Chip. Ook staat er een 'NVIDIA GeForce GT 130M'. Hier staat een geel/zwart uitroepteken bij. Bij eigenschappen staat 'Dit apparaat start niet. (Code 10)' Ik heb reeds een keer de drivers verwijderd en de kaart opnieuw geinstalleerd (Nieuw hardware gevonden install wizard). Toch blijft deze uitroepteken er staan.
  6. Wanneer ik op de BTO site zit, ga ik naar Stuurprogrammas - Notebooks - 17F31 - Update Drivers - WinXP. Dat zijn drivers voor de Nvidia kaart, maar dan krijg ik weer de error "Het NVIDIA-installatieprogramma kon geen bestuursprogramma's vinden die compatibel zijn met uw huidige hardware. Het installatieprogramma gaat nu afsluiten." En het is inderdaad die driver die ik (ook) heb gedownload en dezelfde error geeft.
  7. Het zou kunnen dat de laptop eigenlijk niet gemaakt is voor XP, maar dat zou vreemd zijn aangezien er op de site XP VGA drivers beschikbaar zijn voor deze laptop. Als ik naar software bijwerken/verwijderen ga, staan er alleen NVIDIA Display Control Panel en Nvidia Drivers van 1.16 mb. Moet ik deze drivers misschien maar verwijderen?
  8. Eerlijk gezegd was het een besturingsysteemloze laptop. We hebben zelf Windows XP Professional 32 bit erop gezet vanaf een CD.
  9. Product: NVIDIA GeForce GT 130M Current Installed Driver: -- Ik heb de drivers vanaf NVIDIA gedownload en geprobeerd te installeren, maar tevergeefs. ---------- Post toegevoegd om 17:09 ---------- Vorige post was om 17:04 ---------- Deze laptop: de X•BOOK 17F31A NVIDIA GT130M van TO Notebooks, stel zelf uw Laptop samen. De beste keus voor Gaming, Multimedia en Office doelinden! Ik heb deze via Alternate gekocht en die heeft er het één en ander bij toegevoegd: - 2x 2GB DDR3 (ipv 1x 2GB DDR3) - 2x 160GB HD (ipv 1x 160GB HD) - T9500 Processor (ipv T6600) De rest is wel hetzelfde.
  10. Hallo, Ik heb pas een BTO laptop aangeschaft, draaiende op Windows XP 32 Bit. Hij heeft zowel een x4500 chip van Intel als een GT 130M van Nvidia. De laptop heeft een knop op het toetsenbord die Hybride SLI activeert, waardoor de GT 130M actief wordt, dit is wanneer je bijvoorbeeld een HD film wilt kijken of een game wil spelen. Het probleem is dat de GT 130M niet functioneert. Ik heb precies hetzelfde probleem + errors als de persoon in de volgende topic: http://www.pc-helpforum.be/f111/driver-updaten-grapfische-kaart-23626/ De drivers die ik vanaf de Nvidia site download, werken niet, ik krijg dezelfde error als in het topic hierboven. De persoon die de error heeft opgelost in hetzelfde topic, heeft het over Hybride drivers, al heb ik daar nooit van gehoord. En ook weet ik niet waar ik deze vandaan moet halen. Weet iemand welke drivers ik moet hebben en waar ik deze kan vinden? Anders is de extra Nvidia kaart in deze laptop namelijk nutteloos. Groetjes, Sebastiaan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.