Ga naar inhoud

TylerD

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Pro
  • Processor
    Intel i5-750
  • Grafische Kaart
    ATI Radeon 5750

TylerD's prestaties

  1. Hoi ProMind, Bedankt voor je snel antwoord! Speccy kende ik al, had ik inderdaad beter aan gedacht De link: http://speccy.piriform.com/results/kcsUdvqmPvdoxxl8yeVfVyG
  2. Hoi mensen, De laatste tijd valt m'n pc zonder verwittiging of BSOD uit. Er verschijnen dan gekleurde strepen op het scherm en hij herstart gewoon. In het gebeurtenissenlogboek zie ik dan telkens een fout met event-id 41 staan, wat niet echt helpt natuurlijk... Ik heb al geprobeerd m'n audio- en videodrivers te updaten, maar dat schijnt het probleem niet op te lossen. Naast de reboots hoor ik ook vaak haperingen terwijl bijv. Spotify of andere muziek (media player) aan het spelen is. Het beeld kan ook af en toe es haperen bij bijv. een videospel. Het komt dus niet in één bepaald programma voor. In het gebeurtenissenlogboek zie ik tal van andere fouten, zoals event-ID 46 (volmgr - Crashdumpinitialisatie is mislukt!) of event-ID 3 De sessie ReadyBoot is beëindigd door de volgende fout: 0xC0000188. Die fouten komen echter niet op hetzelfde moment van de haperingen voor. Is dit een softwareprobleem of een hardwareprobleem van bijv. de harde schijf? Mijn systeem: Windows 7 Pro 64-bit Processor Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz, 3301 MHz, 4 core('s), 4 logische processor(s) RAM 8,00 GB INTEL SSDSA2CW080G3 ATA-HD Alvast bedankt voor de hulp!
  3. Of het een driverprobleem is, weet ik niet maar die drivers zijn niet echt schitterend te noemen aangezien ik ook last heb van een gigantische cursor... Schijnt een gekend probleem te zijn, maar er wordt blijkbaar niets aan gedaan.. Maar goed, ik heb wat uitvoeriger getest en heb het probleem ook op een ander scherm kunnen reproduceren. Het ligt dus wel degelijk aan de pc. Ik heb ondertussen de hardwareversnelling voor Flash uitgeschakeld en dat lijkt het probleem voor flash-filmpjes e.d. te fixen... Het probleem deed zich vroeger echter spontaan voor (zelfs zonder een browser of andere software die Flash ondersteunt open te hebben). Voorlopig nog niet, fingers crossed... In ieder geval al bedankt aan iedereen die heeft gereageerd voor de hulp!
  4. Alles is correct ingeplugd en in perfecte staat...
  5. Hallo, dank je voor je antwoord. Ik denk niet dat het daaraan ligt, wat ik vergeten te vermelden ben is dat dit probleem zich niet constant voordoet. Het is zelfs maar sporadisch... (een hele week niets na de vorige vervangingen en daarvoor ongeveer 1x/dag). Ik heb dus wel degelijk een goede beeldkwaliteit, maar plots bevriest dit beeld en gaat het zwart voor 10-60 seconden, dan verschijnt hier en daar een stukje beeld terug (bijv. startknop van windows, cursor, taakbalk...), mijn pc lijkt dan maw op niets te reageren... Alleen door op de reset-toets te drukken, kan ik hem weer gebruiken en start die weer normaal op... Het zijn telkens de officiële drivers van ati voor win7 64bit, dus daar kan het ook niet aan liggen... Zijn er nog eventueel testen die ik kan uitvoeren om zeker te zijn dat het aan het scherm ligt?
  6. Hallo iedereen, Ik heb een lastig probleem aangezien de pc-winkel al tot 2x toe onderdelen in mijn PC heeft vervangen en het probleem aanwezig blijft. Het is namelijk zo dat mijn scherm op bepaalde momenten plots zwart wordt en traag "knippert" (met tussenpauzen van ca. 10-60 seconden). Ik kan dit probleem (eindelijk) reconstrueren door een diavoorstelling op een webpagina in full screen weer te geven. Hierop heb ik besloten om dezelfde voorstelling op mijn 2de scherm aan te sluiten en daar zijn er geen problemen! Indien de fout zich voordoet op mijn ene scherm (LCD) dan verschijnt de melding "Invalid mode" (ook op LCD-scherm) als ik dezelfde kabel aansluit op mijn ander scherm. Het enige wat ik kan doen, om terug controle over mijn pc te krijgen, is de de reset-knop indrukken... De PC zelf kan bijna onmogelijk de oorzaak zijn omdat ik ondertussen al aan mijn derde videokaart zit en mijn moederbord, harde schijf en RAM-geheugen ook al vervangen zijn (de PC is nu ongeveer 3 weken oud). Kan dit werkelijk aan een conflict met dit bepaald scherm liggen? Meer info over mijn systeem: * Intel Core i5-750 Quad Core Processor (2.66GHz) * 4 GB DDR3 1333 MHz geheuge * 640 GB SATA2 7200rpm harde schijf * 24x DVD-RW Dual Layer DVD brander * ATI Radeon HD 5770 1 GB (Asus) * Windows 7 Pro 64bit * Beeldscherm: weet ik niet precies, ik denk dat het een Samsung 2235 is (resolutie: 1680*1050) die via HDMI aangesloten is. Al getroffen maatregelen: * Driver update * Vervanging van moederbord, harde schijf, videokaart, RAM-geheugen * Virus- en malwarescans (waar nooit iets gevonden werd)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.