Ga naar inhoud

Six

Lid
  • Items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows XP

Six's prestaties

  1. Ik heb al geprobeerd met ander scherm, werkt niet.. Ook de oplossing van Stegisoft, geen effect.. Soms werkt het scherm even, zodat ik in BIOS geraak of eventueel veilige modus kan opstarten ofzo maar dit is vrij nutteloos omdat het toch vrij snel blokkeert en de pc dan heropstart en het scherm gewoon niet meer aan gaat (ook het toetsenbord en de muis werken niet meer dan)
  2. Hier geraak ik niet in omdat mijn scherm dus niet werkt..
  3. Hallo, Ik heb hier een pc bij mij thuis (die van mijn broer) die totaal niet meer werkt.. Als ik hem aanzet dan zie ik wel dat hij aanslaat, het groene en oranje lampje branden, en dat de printer werkt maar het toetsenbord, muis en vooral het scherm werken totaal niet meer.. Bij het scherm knippert het lampje rechts onderaan enkel.. (het is een Samsung 940n) Heeft iemand suggesties om dit weer te laten werken? Alvast bedankt !
  4. Beste, het probleem is opgelost ! Ik was de wanhoop bijna nabij maar toen heb ik mijn iPod eens proberen herstellen via de pc van mijn broer en daar werkte het.. even ipodsoftware geupdated via die pc en dan op mijn pc terug geplugt. Hierna die driver 'usbaapl' gekozen via apparaatbeheer en de iPod begon te synchroniseren! Kortom, ik dank u heel erg om mij te helpen bij een oplossing te vinden !
  5. 'De iPod kan niet hersteld worden, foutcode 1611'
  6. Apple Mobile Device verschijnt niet in apparaatbeheer, enkel 'Apple iPod'
  7. Ik heb je stappen gevolgd en alles eens volledig opnieuw geïnstalleerd maar opnieuw niets.. Kan het niet zijn dat er een instelling bij BIOS verkeerd staat? Ondertussen is er ook nog het probleem bijgekomen dat mijn iPod totaal niet meer reageert op de computer, hij laadt niet meer op als ik hem inplug..
  8. Nog steeds geen resultaat.. Ik heb ondertussen iTunes 9.2.1 opnieuw gedownload maar zonder resultaat, dus het zal wel degelijk aan de iPod zelf liggen..
  9. Jep, andere usb-app werken nog. & raar, de iPod staat nu onder 'Beeldapparaten'. Maar de computer herkent de iPod ook onder 'Digital Still Camera', misschien dat het hier iets mee te maken heeft?
  10. Bij alles van usb-controllers? Ook mijn webcam en die USB-hoofdhubs, Standard OpenHCD USB Host-controller, Standard Enhanced PCI naar USB-hoofdcontroller,..? Want ik zou niet graag dingen verwijderen die ik niet moet verwijderen
  11. Nu komt 'Apple iPod' bij USB-controllers te staan met dat uitroepteken in een gele cirkel..
  12. iTunes herkent nog steeds niet mijn iPod.. als ik hem inplug komt er nog steeds 'een van de usb-apparaten wordt niet herkend door Windows'
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.