Ga naar inhoud

Loretta

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Loretta

  1. Ik had de zelfde vraag gesteld aan Asus techn.d. en het betrof Äll recovery Burner waarvoor ik 6 dvd. nodig had. Hierop kreeg ik het volgende antwoord; Klik "Start" type "diskmgmt.msc" in het zoek veld en druk op "Enter" 6. Selecteer de Recovery Partitie 7. Rechts klik op de Recovery Partitie (R:) en selecteer "Markeer Partitie als Active" 8. Klik op "Ja" 9. Herstart het notebook Hierna nog verder van huis nl. Zwart scherm met deze tekst; Reboot and select proper Boot divice or insert Boot media in selected Boot divice and press a key. Verwijder schijven of media, druk op een toets. De laptop uitgezet, want helaas dit alles is te problematisch!!!
  2. Ik heb net een paar dagen een nieuwe Asus notebook aangeschaft, en was van plan om een backup te gaan maken, want dat wordt elke keer opnieuw weer gevraagd. Maar een melding zegt; "Herstelpartitie bestaat niet." Is dit een reden om de laptop om te ruilen, of kan ik zelf wat doen hiermee? ( ik kan e.v.t. vanmiddag nog naar de winkel )
  3. Ik had een bedankje naar 'Asus' gestuurd, daarna het 'opgelost' geplaatst! Jouw tip is ook om te onthouden, bedankt!
  4. Ik krijg een mailtje binnen en zou graag willen weten welk lettertype dit is, hoe doe ik dit?
  5. @kweezie wabbit. Ja dat klopt, de eerste keer heb ik de instellingen laten bestaan bij downloading maar kreeg daarna weer die script waarschuwing, vandaar!........ Bedankt voor je adviezen
  6. Die script waarschuwing begint al bij de startpagina iedere keer. En dat is erg irritant, ook omdat ik het niet weg kreeg. Ik heb Firefox opnieuw ged,load en dus verlost van dit probleempje! Met als gevolg verlies van de bladwijzers etc.
  7. In de Firefox brouwser krijg ik elke keer een waarschuwing van de script zie bijlage. Wat moet ik doen, ik krijg het niet voorgoed weg?!.......
  8. Sinds kort krijg ik erg trage beelden of helemaal niet te zien via Firefox en IE browsers, van o.a. Jacquie Lawson e-card en Aktiesport. (dit als voorbeeld misschien nog wel bij meerdere) Soms kreeg ik dan een melding te zien betreffende Updates van Adobe Flash player, maar gaf geen resultaten, ook niet naar eerst verwijderd te hebben. Waar kan dit nog meer aan liggen?....Ik werk op een Vista-systeem.
  9. Toch nog even een reactie, ik bewaar jullie adviezen maar ik heb nu het systeem even een paar dagen terug gezet. En werk nu met IE9, nogmaals dank.
  10. Helaas het lukt me niet, na vele herstarten later krijg ik steeds de zelfde melding 'zie bijlage' De laatste van @stegistoft HiJackThis staat op bureaublad is me toch een beetje te ingewikkeld, en ben bang dat er meer kapot gaat, dus stop ik er maar even mee, en ga verder met Firefox. Het is dus niet opgelost, maar toch alle bedankt voor het meedenken!!! Loretta
  11. @stegisoft, Nadat ik de IE9 had ged.load, " De installatie van IE is niet voltooid" en dan het zelfde verhaaltje waar ik mee begonnen was:dong: @clarkie, Ik ga jouw methode even proberen om de restanten van IE8 te verwijderen, want deze komt op een storende manier in beeld, m.a.w. hij is toch nog ergens aanwezigxD:thumpdown:
  12. Goede morgen, Ik probeerde opnieuw een Internet Explorer 8 te downloaden maar krijg steeds, nadat ik het e.e.a. probeerde op te lossen, de melding "Kan niet doorgaan met de installatie omdat een nieuwere versie van IE op deze computer is gevonden" Hoe kan dit nou, deze is nergens meer te vinden bij o.a. progr.verwijderen en Revo ??...
  13. Bedankt @stegisoft En ik noteer dit meteen even, anders vergeet ik het weer!!!!
  14. Ik wil de 'Opstartprogramma's' veranderen maar dat lukt niet meer. Vanwege een fout in Windows Defender nadat ik 'Microsoft Security Essentials' had ged.load. Is daar een andere oplossing voor?.... Het betreft Vista systeem. Bij voorbaat dank!
  15. Zal ik proberen, en meld me dan weer!
  16. En toch zit ik met het probleem dat station E NIET dezelfde hoeveelheid bestanden bezit als C, zie het begin van dit draadje! Maarja, u heeft u best gedaan bedankt zo wie zo.
  17. Het betreft een platte Packard Bell Silver via usb aangesloten
  18. Na bladeren zie ik het volgende bestand, maar kom geen extraHD tegen. Bedankt voor uw geduld!....
  19. Sorry voor de late reactie, maar moest wat anders doen dan werken op de PC. Ik ben bij je tweede optie gebleven bij standaard Z, maar weet niet precies wat je hiermee bedoeld, en hoe verder??.... Gr.v.Loretta
  20. Nee dat was een foutje moet zijn E zoals de bijlage laat zien...
  21. Bij controle blijkt dat de extra HD © zoek is in het systeem. Dan moet ik het kontact even uit/aan van de extra HD, en dan staat hij weer vermeld. Hoe kan ik dit verhelpen?..... Ook lijkt het erop dat hij niet alles overneemt, zie het verschil van de originele HD in de bijlage. Ik heb deze aangeschaft voor het geval van een crash, maar weet niet of ik deze goed heb ingesteld!..... Gaarne je advies.
  22. Zeer bedankt voor uw snelle reactie, ik ga het bestuderen!...
  23. Ik wil een aanwijzing zoals een pijltje in kleur op een foto plaatsen, wat voor progje heb ik daarvoor nodig en hoe doe ik dit?... Ik werk met een Windows-Vista 32b PC Bijvoorbaat dank met een groet van, Loretta
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.