Ga naar inhoud

katoerie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

katoerie's prestaties

  1. Hallo ten 1e bedankt voor je snelle reactie Ja ik heb de antenne op de bron gericht en ook dat hielp niet. Misschien dat ik een sterkere antenne nodig heb? :S Groeten
  2. Beste mensen van PC-Helpforum, Ik zit met een zeer vervelend probleem. Ik heb mijn eigen computer gebouwd en alles werkt perfect er zit een wireless PCI kaart 54.0 mbps in. Alle drivers zijn geinstalleerd. Maar ik ontvang het signaal niet of soms heel vaag voor een beperkte tijd. Ook heb een laptop, deze laptop ontvangt het signaal wel normaal. Maar staat verder weg van de router. (Linksys) Heeft iemand enig idee hoe ik ook wireless internet op mijn computer kan ontvangen? port-forwarding misschien? P.S. Ik leef in een tuinhuisje en de router staat in het normale huis. Allen is het zo raar dat mijn laptop (die nog iets verder staat) wel alles perfect ontvangt en m'n pc dus niet. Met vriendelijke groeten, Yoeri L.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.