Ga naar inhoud

Lorenzoo.

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lorenzoo.'s prestaties

  1. neen .. maar dat zal ik eens doen .. dank u voor al uw hulp !
  2. heb op deze laptop speccy al gedownload vanaf hij overhit geraakt of vertraagt verwijder ik counter strike onmiddelijk .. is dat dan een oplossing ? ---------- Post toegevoegd om 17:02 ---------- Vorige post was om 17:00 ---------- heb op deze laptop speccy al gedownload vanaf hij overhit geraakt of vertraagt verwijder ik counter strike onmiddelijk .. is dat dan een oplossing ?
  3. dan zal mijn pc er ook niet door vertragen ? [ het is alleen counter strike ]
  4. het is opgelost .. nu ik counter-strike niet meer speel valt hij ook niet langer meer uit .. ik heb nog een laptop en daar wil ik graag counter-strike op spelen maar hoe weet ik dat counter-strike mijn laptop niet te veel gaat belasten ?
  5. http://speccy.piriform.com/results/ucLngEV17AhK6TVy13l8tVm aub ..
  6. Ik speel alleen counter strike dus dat weet ik al niet .. ik heb de game onlangs verwijdert en terug geïnstalleerd maar dat helpte niks , hij bleef maar uitvallen .. En echt een verbrande geur ruik ik ook echt niet . processor : NVIDIA® 550 series based designed for AMD socket am2 Athlon 64/X2 processors; K9NNeo ( dit leesde ik op de doos ) de rest ; grafishe kaart , ram .. waar kan ik deze gegevens vinden ? lorenzo.
  7. hij is nog maar pas nieuw ? maar ik zal dat alvast doen ..
  8. hallo ; Telkens als ik counter-strike speel valt mijn pc na een aantal minuten uit .. hoe kan ik dit oplossen ? help mij !
  9. kijk dat zijn de overige apparaten ->
  10. ik heb de driver gedownload & geïnstalleerd , wat moet ik nu doen ?
  11. wat jij aanduid op de foto staat er niet bij mij .. -> kijk foto
  12. moet ik ook ATI catalyst control center verwijderen ? en wat bedoel je met "Verwijdert daar 2 monitor door met de rechtermuisknop op installatie" ?
  13. neen dat kan ik toch niet & heb maar 1 videokaart ..
  14. ja dat kan ik .. maar hoe kan ik weten dat het niet op dezelfde videokaart is ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.