Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Oonagh

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ken er zelf ook niet genoeg van om dat te snappen
 2. Kheb al vele dingen geprobeerd maar het lukt niet...
 3. Hallo, Ik ben enkele grafieken aan het maken met calc van OpenOffice. Ik moet trendlijnen invoeren die door de oorsprong gaan. Kan je daar bij OpenOffice op de een of andere manier voor zorgen? In Excel lukt het, maar hier vrees ik er een beetje voor. Bedankt
 4. Ok, bedankt. Ik werk nu met OpenOffice
 5. Hallo iedereen, Een 5tal maand geleden kocht ik een nieuwe laptop. Hier stond enkel een trial versie van microsoft office 2007 op. Ik vond dit raar, op mijn vorige laptop en pc stond een volledige versie. Is dit normaal of had ik beter moeten opletten bij het kopen van een laptop? Tot hiertoe downloadde ik steeds nieuwe trialversies op internet wanneer de vorige was afgelopen. Dit lukte steeds, tot nu. Heb enkel nog beperkte functionaliteit. Weet iemand hier een andere oplossing voor dan een officiële versie gaan kopen? (139 euro is duur voor een student!) Bedankt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.