Ga naar inhoud

Zookeeper Arthur

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Zookeeper Arthur's prestaties

  1. Defragmenteren gebeurd standaard snachts . Wanneer ik hem handmatig instel zegt die dat het niet nodig is omdat het onnodig is/recentelijk gedaan is. Waar vind ik die optie in de bios? Onder welke naam?
  2. Heeft iemand enig idee wat ik nog meer kan doen om mijn probleem verder op te lossen?
  3. Ik heb de map verwijderd. Na het opnieuw opstarten heb ik het eens bijgehouden. Nu duurde het nog maar 14 minuten voor ik iets kan doen/aanklikken op het buroblad/Startmenu. Dat is in ieder geval een verbetering. De zwarte schermen waar ik van sprak in mijn eerste post zijn er nog wel. Deze duren nu ongeveer 4 minuten. Tijdens deze 4 minuten zwart scherm doet de pc ook niks, Klinkt gek maar er is dan geen hoorbare schijf activiteit, soort ratel geluid, net alsof die iets wegschrijft/opzoekt ergens op de HDD. Na die 4 minuten stilte dan gaat die ineens aan de gang en gaat die weer verder met opstarten tot aan volgende zwarte scherm en dan weer geen schijf activiteit. En dan als laatste naar buroblad en als die verschijnt dan kun je negens op klikken of iets doen voor ongeveer weer 4 minuten. Hier lijkt het dan alsof de HDD helemaal dol word. Er is constant activiteit alsof die met 1001 andere dingen bezig is ipv het opstarten. Het klinkt misschien gek dat je je pc kunt horen maar ik probeer op deze manier te beschrijven wat ik hier mee maak in de hoop dat iemand het herkend en mij hiermee kan helpen. Een log bestand kan niet alles beschrijven wat ik hier zie en hoor en voel. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de aangeboden hulp en ik heb het idee dat het de goede kant op gaat al zijn we er nog niet.
  4. Het heeft even geduurd maar denk dat ik alles bij elkaar gesprokkeld heb. Bij het programma combofix had ik na een paar uur aan staan een vastloper vannacht maar vanmorgen liep die wel goed. Duurde ongeveer 30 min. Combofix bleef trouwens hangen op de regels : Verwijderen van bestanden. c:\windows\esellerateengine.dll Verwijderen van mappen. c:\$recycle.bin\s-1-5-21-2152478756-3922319563-605102323-500 Ik heb hem dus opnieuw op laten starten via taakbeheer (ctrl+alt+del werkte nog wel) Zoals al eerder vermeld liep die na het opnieuw starten van combofix nu wel goed. Hieronder de logjes bijgevoegd. Alvast bedankt voor de moeite om ernaar te kijken PC-Arthur_free_pc_audit.txt hijackthis.log combofixlog.txt
  5. Hieronder een plaatje van mijn windows score met ik denk relevante info waar om gevraagd werd. De Hdd is niet vol , er is nog ongeveer 29gb van de 78 gb vrij op de c-schijf. Spellen en andere progjes staan op de d-schijf, daar is nog dik 50gb van de 70gb vrij. Kwa spellen heb ik er maar een paar op staan, alleen degene die ik leuk vind, ±6 stuks ofzo. Ik heb ook nog schijfopruiming gedaan en defragmentatie maar geen resultaat. Kan iemand trouwens het HiJackthis logje bekijken aub of er "rare"/ongewenste items tussen zouden staan?
  6. Hallo ik heb het volgende probleem met mijn pc. Wanneer ik hem opstart dat blijft die tijdens het opstarten hangen/wachten tussen de eerste regels die je op je scherm te zien krijgt. Dat is de regel van de processor en het geheugen testje. Dat "hangen" duurt dan ongeveer tussen de 3 en 5 minuten en dan gaat die weer verder. Dan komt die "Knightrider achtige" groene blokjes balk die steeds heen en weer gaat. Dan word het scherm zwart en duurt het vervolgens weer 3 tot 5 minuten voor het windows welkomst scherm geladen word. Dan word die weer even zwart en komt het buroblad te voorschijn. Dan duurt het nog ongeveer 2 minuten voor ik iets kan aan klikken. Al met al duurt het hele opstart proces ± 15 tot 20 minuten. Ik weet dat ik een oudere en dus ook tragere pc heb en dat het allemaal wat langzamer gaat maar het word nu steeds erger vooral die zwarte schermen dat duurt steeds langer. Wanneer ik de pc niet volledig afsluit maar in de slaapstand zet dan duurt het niet zo lang voor ik aan de gang kan, meestal 2 a 3 min. Ik heb de virus scanner (AVG) laten lopen en heb niks gevonden. Ook heb ik 2 logjes hieronder bijgevoegd van HiJackThis en Malewarebytes. Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.