Ga naar inhoud

rikske

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rikske's prestaties

  1. Ik ben niet in het bezit van de handleiding, daarom mijn oproep. Verder gaat het niet over de aansluitingen voor muziek,maar over bovenstaande aansluitingen en de power switch e.d. Hopelijk kan er nog iemand mij verder helpen.
  2. Hoi, Kan er iemand mij uitleggen hoe ik bovenstaand moederbord moet aansluiten? Het gaat hier dan vooral over de verschillende stekkertjes, zoals er zijn: speaker, ground 1, ground 2, 1 -D, 1 +D, e.d. alvast bedankt
  3. Ik heb zowel een DVD writer als een DVD reader in mijn pc. Beiden hebben lange tijd gewerkt, maar onlangs liet mijn DVD reader het afweten. Oorzaak onbekend. Als ik ga kijken bij apparaatbeheer staat dit station uitgeschakeld. Wanneer ik het wil inschakelen krijg ik steeds de melding dat dit niet gaat. Apparaten die niet correct werken of een bronconflict veroorzaken worden doorgaans uitgeschakeld is de melding die ik aflees. Het besturingssysteem is windows Xp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.