Ga naar inhoud

Tineke41

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Tineke41's prestaties

  1. Hallo, Ik denk dat ik het zelf gevonden heb. Ik was in windows live mail een mailtje aan het lezen. Ik zag daar ook de agenda en moest daarin iets veranderen. Ik klikte zomaar op bestand en zag daar offline aangevinkt staan. Ik heb dat vinkje weg gehaald en wel 5 keer mijn email opnieuw geopend. Ik krijg de melding nu niet meer te zien. Zal het morgen nog een paar keer proberen. In ieder geval alvast bedankt voor de moeite.
  2. Het heeft steeds gewerkt en goed ook. Kon zelfs instellen dat de post vanuit mijn outlook express te lezen is in gmail. Inderdaad kan ik in livemail links boven het vinkje weghalen, maar als ik de keer daarna weer mijn post wil openen staat dat vinkje er weer.
  3. Hallo, Ik heb windows live mail met 3 accounts gmail, hotmail en outlook express. Nu krijg ik iedere keer als ik opstart de mededeling dat ik offline werk. Welke instelling heb ik verkeerd staan? Lieve groetjes,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.