Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

averham

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door averham

  1. Hardstikke bedank, Na wat puzzel,gevloek en stress is het gelukt,
  2. In de query is het registratienummer (recordnummer) hetzelfde als het relatienummer. In de query heb ik bv. no 142 verwijderd (per abuis) In de tabel staat hij wel. In het formulier zou dit registratienummer(recordnummer) en relatienummer ook gelijk moeten zijn. Wanneer ik het recordnummer intoets in de zoek funktie, krijg ik bij no 143 no 144. Hoe kan ik dit oplossen.
  3. L.s. Vraag betreft Access 2007. Ik heb per abuis een record verwijderd in een query. De record zijn tevens de registratienummers van de leden van een club. Door deze verwijdering loop de registratienummer in het formulier niet meer syncroon met de record. Hoe kan ik het record (bijv 142) weer tussenvoegen in de query. bedankt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...