Ga naar inhoud

Pcfreakske2000

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Pcfreakske2000

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 26-09-1978

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

Contact Info

 • Website URL
  http://www.redbox.be/Pcfreakske2000

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. @annoscaefferh : Updaten tot april 2008 ? U bedoelt ? Ik heb ook Panda Internet Security 2007 ( ja, de nieuwe nog niet omdat de huidige licentie nog loopt tot juli 2008 ).
 2. @kweezie wabbit : Inderdaad. Gooi die Norton brol maar van je pc. Persoonlijk ben ik tevreden over Panda Internet Security 2007 ( de nieuwste versie heb ik nog niet, aangezien mijn huidige licentie nog geldig is tot begin juli ) Ah ja, nog vergeten : Beste wensen aan alle leden van Pc Help Forum voor 2008 !
 3. @karel : Ik was dus niet op zoek naar een plugin voor Windows Live Messenger, maar voor Google Talk :-P Ondertussen heb ik die Festoon gedownload en geïnstalleerd. Ik had via een ander forum al een link gekregen en ondertussen heb ik dat geïnstalleerd, maar als ik wil inloggen, dan lukt het niet. Ik open die Festoon en hij vraagt om in te loggen op Google Talk ( ik ben al gewoon ingelogd, trouwens ) en nu vraagt die om nogmaals in te loggen. En daar gaat het fout, want hij kan mij blijkbaar niet inloggen.
 4. Sinds deze week maandag ben ik ( en mijn vriendin ook ) overgeschakeld op Google Talk. Ik was namelijk Windows Live Messenger beu vanwege de advertenties en reclame berichten in de chatvensters en de advertentie onderaan in het programma. Nu gebruik ik dus Google Talk. Ik heb al een soort "MSN Plus! Live" voor Google Talk gevonden ondertussen. Dat programma noemt "Extended Talk" en werkt goed. Alleen heb ik nog geen plugin gevonden om de webcam te gebruiken op Google Talk. Heeft iemand daar een oplossing voor ? Ik had al gezocht op Google, maar ik vond geen oplossing. Die "Festoon" plu
 5. @Dreetn : Bearshare zit vol met spyware, wist je dat nog niet ?
 6. Hey iedereen, Sinds enkele dagen gebruik ik SUPERAntiSpyware ( http://www.superantispyware.com ). Op andere forums ( Zita.be ) zeiden ze mij dat het wel betrouwbaar is. Graag wil ik jullie mening weten. Alvast bedankt.
 7. Ik heb een vraagje in verband met een Belkin SurgeMaster. Zit daar ook een "noodvoeding" in ? Of moet je die appart kopen ? Dat wou ik weten.
 8. @Blondie : Ik heb ook jaren IncrediMail gebruikt. Maar op de duur ben je die "Krijg deze content gratis" popups en dat bannertje in het programma beu. Nu gebruik ik Thunderbird en dat werkt goed. Daar ben ik tenminste tevreden van. Thunderbird kan je afhalen op http://www.getthunderbird.com
×
×
 • Nieuwe aanmaken...