Ga naar inhoud

snoezie

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

snoezie's prestaties

  1. hallo iedereen, kan mij iemand vertellen hoe ik op het internet aan de nederlandse handleiding kan geraken van microsoft office project 2007. alvast mijn dank. snoezie
  2. toen ik nero aan het installeren was is hij vast gelopen. heb die afgelegd en heropgestart. toen is het begonnen....... ik heb 2 besturingssystemen er op staan en zo heb ik het gemerkt. mijn laptop zit redelijk vol en het is altijd goed om eens te formateren en alles terug opnieuw te installeren. heb natuurlijk van alles een backup. snoezie.
  3. als ik wil opstarten met cdrom doet hij ook niets. als ik wil formateren en nieuw besturingssysteem opzetten zal het niet gaan daar ik niet kan opstarten met cdrom. er is niets meer beschikbaar in de bios. snoezie. mijn dank.
  4. hallo iedereen, zou mij iemand kunnen vertellen hoe ik de bios terug kan installeren via mijn besturingssysteem (vista) ik kan niet meer opstarten in de bios. hij is helemaal weg of ik heb geen beeld meer in de bios. daarom is mijn vraag of ik de bios terug kan installeren via het besturingssteem. met de opdrachtpomp kan ik ook niet werken want heb daar ook geen beeld. ik kan ook niet meer bij het opstarten de f2 indrukken want het komt er gewoon niet meer of en als ik druk doet hij niets, ook niet met veilge modus. maar de vista werkt nog met beeld en geluid. en waar ik ik mijn bios van acer aspire 8914 downloaden. alvast mijn dank. snoezie
  5. hallo, ik heb met jullie hulp (helpen kiezen)de toshiba qosmio x500 besteld, zal hem normaal gezien begin volgende maand hebben. heeft er al iemand ervaring met de nieuwe qosmio x500 11z alvast mijn dank. snoezie
  6. bedankt voor jullie mening. zal een Toshiba bestellen maar die in voor het ogenblik niet op vooraad. blijkbaar valt hij goed in de smaak. Hopelijk zijn te nog te verkrijgen. in ieder geval bedankt, nu weet ik tenminste wat ik zal kopen en koop ik geen kat in een zak. moesten er nog andere laptops zijn van 18 inch die jullie ook zeer goede vinden mag je het altijd laten weten. alvast mijn oprechte dank. snoezie.
  7. Nog één vraagje. Nog maar eens een vraag want ik weet graag jullie kennersmening. Welke van de vier zouden jullie nemen indien jullie mochten kiezen. Ik weet gewoon niet welke er van de vier dat het mooiste design heeft, en welke de beste is. Ik heb wel nog een harde schijf liggen van 7200 rpm. Toshiba Qosmio X500-11Z Azerty HP Pavilion DV8-1180ed Acer Aspire 8943G-72161.28TWN Asus W90VP-UZ003K Alvast mijn dank dat jullie tijd wilden vrijmaken. Snoezie.
  8. ik woon in Veurne (Belgie) groetjs. snoezie
  9. je heb groot gelijk maar kan het niet zijn dat je meer voor je geld hebt voor die toshiba, je moet maar eens kijken als je wil en als ik evenveel wil met die xxodd lig ik aan veel meer euro's of die toshiba. wat vind jij van het beeldscherm van die toshiba.(ik heb nog een harde schijf liggen van 500gb 7200 die past op allebei.) alvast mijn dank. snoezie.
  10. en wat denken jullie van deze QOSMIO X500-11Z van TOSHIBA graag jullie mening van beeldscherm ook van deze Toshiba. alvast mijn dank. snoezie
  11. dag iedereen, mijn laptop is kapot. ik ben van plan een nieuwe laptop te komen. hij moet een grote opslagcapaciteit (500gb) hebben van 7200 rpm. hij moet perfect beeld hebben en zo groot mogelijk, 20 of 18 inch. het is voor zware spellen te spelen en zware fotobewerkingen te doen. naar de prijs hoef je niet te kijken. wat zouden jullie kenners dan mij aanraden, want door al die keuze zie ik door het bos de bomen niet meer. alvast mijn dank. snoezie
  12. ik heb het zelfde probleem met een dual boot. heb xp en vista er opstaan. bij de vista heb ik beeld en geluid. bij de xp heb ik GEEN beeld maar wel geluid. normaal moet ik bij het opstarten kunnen kiezen met de pijltjes toets maar dat blijft ook zwart. ik toest dan maar eenmaal op de pijltjestoest en de xp start op met geluid maar geel beeld. indien jou probleem opgelost is, gelieve te laten weten hoe. alvast mijn dank. snoezie.
  13. voor de xp en de vista (allebei) het is voor allebei onzichtbaar geworden. het enige wat zichtbaar is als hij geladen word, dan komt het zwart beeld.
  14. je bent heel erg bedankt hoor. snoezie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.