Ga naar inhoud

guntherdeschepper

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door guntherdeschepper

  1. Even reageren op Beerke. Klopt . Die 100% weergave is enkel bij utorrent, doch enkel wanneer er op dat ogenblik nog andere bewerkingen aan de gang zijn. Zou het kunnen dat de harde schijf in die mate beperkt is dat deze wanneer je toch een download aan 3 tot 5 mb/s binnen trekt en tegelijkertijd andere bewerkingen uitvoert, deze trager reageert en daaromp deze melding geeft? Nu op andere reageren. Dus jullie denken niet dat herpartitioneren noodzakelijk is? En om te reageren op Clarkie. Printscreen is idd vrij klein maar krijg het niet beter. Het is net zoals jij het omschreven hebt, de verdeling van de partities van mijn harde schijf.
  2. Zal vanavond screen maken - antwoord nu vanop werk ---------- Post toegevoegd om 14:49 ---------- Vorige post was om 14:41 ---------- Beerke 10. Kan u alvast hierop antwoord geven. Harde schijf van 2 TB is opgedeeld in 4 partities. De C-partitie (waarop mijn prog. bestanden staan) heeft nu nog 1,5 TB vrije ruimte. Hier schrijf ik mijn downloads naar toe. En utorrent is ingesteld dat schijfruimte vooraf wordt bijgehouden. Ga er u zelfs bij vertellen dat er momenteel slechts 2 downloads draaiende zijn dus die zullen volledige inhoud van harde schijf niet innemen. instellingen van virtueel geheugen??? Page file??? Sorry heren, maar ik ben een "groentje" op dat gebied . Zal alvast schijf een fragmenteren. Pc start op met ccleaner dus tijdelijke bestanden worden bij opstarten gewist. Heb ook al schuifopruiming gedaan. Maar alvast bedankt. Zal screen vanavond posten.
  3. 1 bewerking = pc supersnel Partitie verwijderen? Kan ik partities laten "samensmelten" m.a.w. gehele inhoud van ene naar een andere schrijven? Indien ik een bijkomende interne of externe schijf aankoppel om downloads te schrijven, zou ik dan meerdere bewerkingen tegelijktertijd kunnen uitvoeren zonder snelheidsverlies Hoe komt het dan dat ik melding krijg van "harde schijf 100%" ondanks 1,5TB vrije ruimte en taakbeheer slechts CPU 20% en RAM 20%?
  4. Klopt. Hoge snelheid downloads (3 tot 5mb/s). Krijg dan melding "schijf te vol 100% ondanks 1,5 TB vrije ruimte. Met verschillende programma's tegelijkertijd draaien bedoel ik films converteren (WINAVI) - openen van EXCEL - ... Wanneer ik dan taakbeheer opstart stel ik vast dat processor en geheugen amper aan 20% zitten. Dacht dat dit kon worden opgelost door bestanden tegelijkertijd naar verschillende partities op de harde schijf te schrijven. Misschien dat je daar een oplossing voor hebt? Harde schijf is vanuit fabrieksinstellingen opgedeeld in 4 PRIMAIRE partitities. Dit is schijnbaar het maximum. Zou een uitgebreide partittie willen maken (doch zonder gebruik te maken van aan externe harde schijf).
  5. Beste, Ik heb zopas een nieuwe pc (medion) aangeschaft - 12 Gb geheugen - I7 2600 processor - 2 TB harde schijf. Voor mijn gebruik een zeer goede pc. Nu zit ik met een probleem. Mijn harde schijf is vanuit de fabrieksinstellingen ingedeeld in 4 primaire partities (1 ervan is verborgen).Ik dacht dat gezien deze processor/geheugen/... alle bewerkingen veel sneller zouden gaan. Nu dat is deels het geval maar wanneer ik tegelijkertijd download/foto's bewerk/... werkt pc traag (ONDANKS WINDOWS TAAKBEHEER MELDT DAT PROCESSOR EN GEHEUGEN MAAR AAN 20% WERKEN). Ik zou graag een uitgebreide partitie maken om daar mijn gegevens/downloads op te slaan. Ik dacht dat wanneer dit het geval zou zijn, mijn bewerkingen sneller zouden zijn. Nu heb ik na opzoekingen gevonden dat max 4 primaire partities mogen bestaan en dat er dan geen uitbreiding mogelijk is. Is hier een oplossing voor? Of dien ik niet te herpartitioneren om verschillende pc bewerkingen sneller te laten verlopen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.