Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

DieterDieter

Lid
 • Aantal items

  60
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Voila, dit is ook gebeurd. Ik veronderstel dat de "infectie" vanop mijn pc is gebeurd? Dringend eens een goede antivirus installeren (morgen dus). Alvast bedankt voor de tijd en de moeite.
 2. Het paswoord is veranderd. Ik denk niet dat er nog mails verzonden worden. - kan ik ergens zien van op welk toestel deze werden verzonden (pc of smartphone)? Indien vanop de smartphone zal ik nog niet verlost zijn van het probleem veronderstel ik... Alvast bedankt.
 3. Bij de tweede maal heb ik in ADW op "Rapport" geklikt en nu kreeg ik een logje. Ik weet niet of het de goede is of niet, maar hij zit in bijlage. AdwCleanerS1.txt
 4. Heb ADW cleaner laten lopen maar ik vond het logje nergens. Op de C (program files) stond ADW niet meer ... Dus heb ik ADW nogmaals gestart en nu krijg ik de melding dat er niets gevonden werd op de pc...
 5. Bij deze is Thunderbird up to date en zit het logje in bijlage. Thx zoek-results.txt
 6. Java en Adobe zijn up to date. En bij deze de "Zoek-results.log" in bijlage, Thx zoek-results.txt
 7. Hallo, In september heb ik reeds een topic gestart voor dit probleem : //www.pc-helpforum.be/topic/60190-automatisch-mails-verzonden/ Nu heb ik weer hetzelfde probleem. Ik heb reeds de eerste stap uitgevoerd, nl. het logje van RSIT. Nu nog een bijkomend vraagje: Kan dit eveneens gebeuren vanop mijn smartphone? Zoja, kan ik hier ergens terecht voor dit probleem met mijn smartphone of hebben jullie een ander forum waar ik met dit probleem terecht kan? Alvast bedankt, Dieter log.txt
 8. Voila, is gebeurd. Topic zal gesloten worden. Bij deze nogmaals bedankt.
 9. Voor het ogenblik niet. Ik krijg soms nog een mail terug (mailer deamon), vermoedelijk mensen die pas hun mail hebben gecheckt. Wat kan er aan de basis liggen van dit probleem of kan dit verholpen worden. In ieder geval hartelijk dank.
 10. kape, Bij deze het zoek-results logje. Thx zoek-results.txt
 11. Bij deze het logje. Alvast bedankt clarkie log.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...