Ga naar inhoud

TeunJannie

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

TeunJannie's prestaties

 1. TeunJannie

  sdhc

  [TABLE=width: 1] [TR] [TD] [/TD] [TD=colspan: 2]Ik heb een PC met ingebouwde card reader, die wel een standaard SD-card kan lezen, maar geen SDHC. Is dit een hardware probleem, of kan ik het oplossen door een geschikte driver te installeren? Of is er een andere oplossing? Bedankt, Teun [/TD] [/TR] [/TABLE]
 2. Ik wil de ingescande tekeningen gebruiken om te voorkomen dat ik met een stapeltje A4's naar mijn werkplek buiten moet. Daarvoor moet ik wel kunnen inzoomen om details te kunnen zien; ik heb altijd een camera bij me, dus dat lijkt mij een geschikt medium; mijn mobieltje is grafisch niet zo goed als de camera. Het gaat om een Canon Powershot A460.
 3. Ik wil een ingescande tekening vanaf mijn PC op mijn camera plaatsen zodat ik er mee om kan gaan alsof ik een opname heb gemaakt (inzoomen). Misschien is JPG niet het juiste formaat, wat dan wel. ik krijg nu een foutmelding op de camera dat de versie van .JPG niet compatibel is met de camera. Il wil bewust de camera gebruiken en geen fotolijstje om de hoeveelheid aparatuur die ik bij me draag te beperken.
 4. Hoi, ik ben helemaal blij en begrijp het. Bedankt allemaal. Teun
 5. Kurtt, ik bedoel de iconen op het bureaublad (valt dat onder het begrip Verkenner?); ik kan niet beoordelen of het handig is, omdat ik niet weet waarvoor je het vinkje kunt gebruiken. Ze zijn onbewust "geinstalleerd", dus weet ik ook niet hoe je ze kunt verwijderen. Op de door jou hierboven beschreven methode?
 6. Sinds kort staat er een vinkje bij de iconen, zodra ik er met de cursor in de buurt kom. Het lijkt er op dat de bedoeling hiervan is dat je meerdere iconen kunt selecteren en dan in een keer activeren. Maar het is me niet geheel duidelijk. Weet iemand hier meer van, bv hoe kun je dit weer uitschakelen?
 7. Zal ik zeker doen, maar kan even duren. Teun
 8. Dank je wel. Zowel op het scherm als geprint ziet het er goed uit. Dus ik zal het op kantoor laten uitzoeken. Dank je voor de moeite.
 9. Reader 9.4. Als ik jouw link volg, krijg ik de melding dat deze reader al is geinstalleerd. Ook op scherm is de txt slecht. Mijn hp PSC1402 is als standaard ingesteld.
 10. Stegisoft, ik heb pdf creator geprobeerd: helaas geen verschil. Clarkie, helaas ook jou suggesties werken niet. Ik heb nu wel een goede (kantoor-) versie en de verkeerde (thuis-) versie bijgesloten. Misschien verduidelijkt dit het probleem. Dank voor jullie hulp. Het staat er niet zo mooi op, maar jullie begrijpen het?
 11. Ik heb een PDF ontvangen, (als bijlage bij een mail). Zowel op het scherm, als bij een print is het lettertype bijna onleesbaar: gewone letters zijn erg klein en de hoofdletters zijn buitengewoon groot: ongeveer 3 keer zo hoog als de andere. Op kantoor waar de PDF is gemaakt ziet het er wel goed uit. Ik print thuis met een stand alone printer, HP PSC1402. Op kantoor met een netwerkprinter. Ik kreeg het advies om (een?) cute PDF writer te installeren (na downloaden van internet) en dan bij printer- eigenschappen de gvoorkeuren aan te passen: PDF options- - Font embedding aanvinken en ook de drie onderliggendee opties. Ik heb Cute PDF writer gedownload en geinstalleerd; heb dan blijkbaar ook een PS-converter nodig, ook gedownload en geinstalleerd, maar ik zie geen mogelijkheid om PDF -instellingen aan te passen. Dus het resultaat is nog steeds een belabberde print. Ook zou ik het bestand niet rechtstreeks moeten printen, maar eerst opslaan in een bestand. Wie heeft hier ervaring mee?
 12. Hallo, ik heb een bestand met coordinaten die ik op schaal wil printen (=plotten?) op een HP PSC 1402. Dus als de coordinaten 10 cm uit elkaar liggen, moet dit op de print ook 10 cm zijn. Het bestand staat nu in Excel, maar kan ik ook exporteren naar?? Kan ik dit softwarematig doen of is het meer een hardware probleem? Het is niet een eenmalige actie, dus telkens uitproberen tot het lukt is geen optie. In de handleiding van de PSC1402 lees ik hier niets over. Bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...