Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

barde

Lid
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Beste Ik heb hier een oudere pc geherinstalleerd met windows xp die bij een familielid komt te staan voor wat basistaken zoals spelletjes (geen zware games) office, ... Maar er word ook regelmatig met usb stick, cdrom, enz bestanden op en afgehaald. Daarom wil ik een goede virusscanner er op zetten om tegen de schadelijke software te beschermen die met usb sticks enz meegebracht kunnen worden. Dus mijn vraag is welke beveiligingssoftware kan ik best gebruiken voor een standalone pc. Aangezien de meeste internet nodig hebben en er steeds over klagen geen verbinding te hebben enz. Alvast bedankt!
 2. yay stond niet aanvinkt 100,5X bedankt!!
 3. De installatie vroeg om de usb kapel aan te sluiten heb dat toen gedaan pas en de pc netjes laten herstarten wanneer gevraagd.
 4. ja hoor deze was wel zeer beknopt en heeft niet echt geholpen.
 5. Ja hoor dat is de driver die ik heb geïnstalleerd. (Ben geen pcleek hoor) Ik ga wel eens de driver op de cd zelf proberen. Ik laat jullie weten of dat werkt
 6. Ja er was een cd bij maar die gaf 2 opties ofwel vanaf de cd installeren ofwel via de website de laatste nieuwe versie installeren. Ik heb de 2de optie genomen en de drivers gedownload en geïnstalleerd.
 7. beste Ik heb onlangs een tekentablet voor mijn laptop aangekocht Trust.com - Stylus Design Tablet Ik heb windows 7 home premium geïnstalleerd staan op mijn laptop. Nu wou ik met dat tablet de handschriftherkenning gebruiken maar het lijkt er op dat het "tablet pc invoerpaneel" niet is geïnstalleerd dus kan ik geen handschriftherkenning gebruiken. Normaal is dit toch standaard geïnstalleerd op home premium! Weet er iemand wat het probleem kan zijn en vooral hoe ik het kan oplossen? Alvast bedankt!
 8. xp lijkt me wat simpel dat is geen uitdaging meer! Kun je nog andere leuke dingen met een thuisserver doen. En wat zijn eigenlijk de voor en nadelen?
 9. bump <----too short---->
 10. Hoi Ik ben aan het denken om een thuisserver op te zetten met een pc die ik op overschot heb gewoon omdat ik graag met computers pruts en het wel lollig lijkt en omdat ik er meer over wil weten. ik heb momenteel gewoon een thuisnetwerkje vaste pc beneden en een op mijn broer zijn kamer beide vast bekabelt laptop op mijn kamer via wifi een laserprinter op de pc van mijn broer via kabel en een inkjetprinter via wifi Dit alles is verbonden met de modem/router b-box2 van belgacom. Ik heb nog een pc'tje met een pentium 4 met 512mb ram op overschot en een nog oudere met een pentium 2 met 320mb ram ik denk dat ik best voor de 2de ga in verband met energieverbruik. Nu ik weet niet hoe ik dit allemaal ga aanpakken. Welk besturingssysteem kan ik best gebruiken? Ik heb wat gegoogeld en denk dat ik voor Linux moet gaan maar mijn ervaring hiermee is zeer beperkt. Het belangrijkste doel zal zijn bestanden te delen over het thuisnetwerk maar zijn er nog leuke dingen die ik kan doen?? Gewoon ik wil zo veel mogelijk weten voordat ik begin ik hoop dat jullie me kunnen helpen! Alvast bedankt
 11. Hoi Ik heb gisteren de beeldkaart willen wisselen maar de beeldkaart die ik nog had liggen paste natuurlijk niet (te oud). Maar ik heb de pc op gezet en hij heeft de hele avond gelopen zonder problemen. De pc is niet aan het internet verbonden dus heb ik het speccy logje maar op op mijn server gezet hier is het adres:http://users.skynet.be/pannemans/snapshot.speccy
 12. Hoi allemaal Ik heb hier een pc met een probleem (natuurlijk ) Hij start normaal op maar na een tijdje in windows xp bevriest het beeld gewoon en krijg je er geen leven meer in. Ik d8 aan de grafische kaart en zal dat zodadelijk testen door te proberen met een andere. Zal zo snel mogenlijk mijn resultaten meedelen! Weet misschien iemand de oorzaak moest het niet de grafische kaart zijn?? START! Alvast bedankt!
 13. De laptop gedraagt zich naar wens hartelijk bedankt voor de hulp!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.