Ga naar inhoud

bertus6969

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bertus6969's prestaties

  1. kan het slot voor de beeldkaart zijn ?? waar is die te vinden houbieke ?? groetjes. ---------- Post toegevoegd om 13:59 ---------- Vorige post was om 13:49 ---------- ik zal nog wachten tot morgen en dan gaat hij de doos in KWEEZIE wie weet hoelang gaat dat duren he ?? gezien dat het moet worden opgehaald en zo.... amaiiiiiiii........
  2. beste kweezie,,,, bedankt voor je reactie, ik moet je zeggen dat ik geen gepiep hoor alleen dat de ventilator in gang schiet en dan gaat het plots op een normale relantie draaien,dus verder doe hij niets dan draaien ,,ik krijg niets van beeld dus kan ik ook hem niet opstarten in veilige modus. model is MEDIUM van de aldi,,gewone pc , geen laptop. ik heb mijn harde schijf in een andere pc gestoken en daar vroeg de pc om een instalatie cd om het eventueel op te starten op velige modus enz.. ik moet er wel bij zeggen dat een pc is met xp erop,,die hd heb ik eruitgedaan dus,en de mijne eringedaan . Dan heb ik nog geprobeerd met alletwee de harde schijven in de xp pc,,en ik kon alles nog bekijken in de mijn hd dus....volgens mij is die niet kapot ,,draaien doet hij ook...dus ik zou het niet weten . groetjes.
  3. :stupid:hallo iedereen,ik ben nieuw hier en ik heb een probleem. mijn pc wilt niet meer opstarten ,,ventilators draaien wel maar verder doet hij niets . raar maar waar . weet iemand een oplossing ??? dank u.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.